Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Zato já jsem dneska naštvaná jak velkej mrak. Přijdu do auta, něco tam ještě hrabu a u toho startuju, ale nic. Tak zvednu hlavu a opět vidim blikající autíčko a klíček. Mě snad vomejou. Tak vybliknku chyby a jasně, je tam stará známá 161450. CIM mi Roman přeprogramovával před 5 měsíci a ted to chce zase.
Nemáte někdo tip kdo by to uměl v okolí Prahy? 1500 za další přeprogram se mi už fakt dávat nechce...
A kola přezouvám v pátek, dneska jsem se objednala. Tak doufám, že tam to nastartuje hned, nechci v pneuservisu dělat divadlo....
Nemáte někdo tip kdo by to uměl v okolí Prahy? 1500 za další přeprogram se mi už fakt dávat nechce...
A kola přezouvám v pátek, dneska jsem se objednala. Tak doufám, že tam to nastartuje hned, nechci v pneuservisu dělat divadlo....
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
- Reklama
Tak to je k naštvání vid? A nakonec jsi tedy nastartovala?
Jo nastartovala, v pohodě, hned jak jsem tam podruhý strčila klíček. Ale stejně mě to naštvalo, protože vim, že když se tahle chyba rozjede, člověk to pak může zkoušet třeba osmkrát a nic a pak je třeba tejden pokoj. Jen nechápu proč zas z ničeho nic ta chyba naskočila...Sem se radovala, jak je od toho klid.dimi píše:Tak to je k naštvání vid? A nakonec jsi tedy nastartovala?
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Terezka občas to spraví aj mne, ale musím zaklopať na drevo že už dlhšie nie. To vieš to sú tie kurvítka
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
to mas este dobre , ja som mal Akcenta a mne zhasol motor kedy sa mu chcelo a potom nechcel nastartovat. Stacilo aby som stlacil na krizovatke spojku a uz zhasol. Najhorsie bolo ze ked prisiel do servisu tak sa spraval normalne. Takze nic nezistili aodovzdali mi ho naspat. No hned ako som chcel nastartovat tak to tu bolo znova. Vyzeral som tam ako debil.
Tak já sice nedělal dneska, ale už včera, nicméně o to důležitější věc: přivezl sem dceru Sáru z porodnice
tak gratulujem
Gratuluji a přeji jí hodně zdravíčka
Nádhera, velká gratulace!