pár za 23Eur nový jo? tak tomu nevěřim ani ve snu nebo to byl blázen kterej neměl ponětí o tom jakou to má cenu, ale na 1000% bych se vsadil že to nebyly originály
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Ahoj, když jste u těch mlhovek, taky jsem schytal ránu na pravou, tak jen předběžně kde se dá sehnat nová a za kolik? Nebo jestli jde sehnat jen to sklíčko???
Je to zajimavy, kdyby takovy svetlo udelal primo Opel, tak bude max. pasovat k Astre apod. Ale jak ho sprskaj nekde na vychode, tak to nikdy neni ono. Taky se mi to svetlo moc nelibi Vlastne bych se osobne bal jit do jakychkoliv no name prednich svetel. A to moc vecer nejezdim
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Midzi píše:no ja som nasiel taketo svetla a je tam aj denne svietenie, len ta cena ma odradza
Uz se to tu resilo. Nekdo uz to zjistova a tem svetlum chybi potrebne homologace. Ty ledny rozhodne nejsou schvalene jako denni sviceni a buhvi jak je to s homologaci toho svetlometu vubec.
no neviem ci to je homologovane, len som to dal ako napad. Mne osobne sa pacia tie co mam akurat keby boli s tym ciernym podkladom ako maju niektore.
Ta hella tak tu nechcem kedze mam hmlovky. Este som ich nepouzil ale aj tak nechcem. A vobec sa mi nepaci ked niekomu svietia hmlovky ako denne. A najhorsie su tie pasiky ktore si daju na kazde auto.