Darkovo potuněná Astra
Re: Darkovo potuněná Astra
Terezo koukam ze jsi asi taky musela jet rychle kdyz te nepredjel a videla jsi ho ve zpetnym
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Ano to je přesně ono o čem jsem mluvil Děláte teď jakoby jste občas si s někym nezazávodili, jednou to viděl nějakej Franta od vedle, napsal to sem a už mě tu řešíte a píšete tu o příhodách jak lidi jako já dopadaj, jakobych jezdil furt kilo po městě.
Nevim, proč tu píšeš, že na sebe upozorňuju jakej jsem pubertoň. Každýho 3 chlapa by naštvalo, když tu někdo mudruje o věcech o čem mu je nic a navíc to směřuje na jeho osobu. Znovu opakuju, že jsem si ty elektrony kupoval X měsíců před tim než byli zimáky potřeba, peníze jsem měl na zimní kola, jenže jsem musel zaplatit věci, který nepočkají a byli daleko prioritnější.
Nevim, proč tu píšeš, že na sebe upozorňuju jakej jsem pubertoň. Každýho 3 chlapa by naštvalo, když tu někdo mudruje o věcech o čem mu je nic a navíc to směřuje na jeho osobu. Znovu opakuju, že jsem si ty elektrony kupoval X měsíců před tim než byli zimáky potřeba, peníze jsem měl na zimní kola, jenže jsem musel zaplatit věci, který nepočkají a byli daleko prioritnější.
Naposledy upravil(a) dark dne 31 bře 2010, 12:02, celkem upraveno 1 x.
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
Tak ještě já: souhlasim s tebou, málokdo jezdí vždycky jako klobouk, superohleduplně atd. Prostě si občas zablbneme, měl si smůlu, že tě při tom někdo místní viděl... Takže klídek, já se taky hlásím do klubu občasných prasat
Mě na tom nejvíc štve že je skoro pravidlem že sebou někoho vemou a ten někdo většinou zařve a viník vyvázne lehce
Jinak mě se tvoje astra Darku líbila tak jak ji máš super barva, super kola... já bych do toho snižování na naše "silnice" ani nešel
Jinak mě se tvoje astra Darku líbila tak jak ji máš super barva, super kola... já bych do toho snižování na naše "silnice" ani nešel
Jakou máš barvu? Prestige blau - 20Q nebo Olympia blau 1UU ????
Astra H Hatchback 1.8 92kw r.v. 2004