Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Dnes jsme s Beavisem nalestily kazdy svyho... mazlicka a vyrazili na spolecne foceni, tak jen ukazku dam jinak fotek mam 60 od kolegy tak to musim vytridit a neco nahodim casem
Krasna panoramata v Litomericich !!!
Krasna panoramata v Litomericich !!!
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Tak dneska se naše Astřička konečně dočkala pořádného vydrhnutí, už jsem myslel že se to do tmy nezvládne, ale nakonec za vydatné pomoci mé ženy se vše stihlo (včetně nalepení písmenek TI by Dimi).
Bohužel focení proběhlo už téměř za šera, a tomu odpovídají i fotky.
Počítám, že zítra někam vyjedem, a tak bych mohl něco málo nafotit za trošku lepšího světla nežli dnes.
Bohužel focení proběhlo už téměř za šera, a tomu odpovídají i fotky.
Počítám, že zítra někam vyjedem, a tak bych mohl něco málo nafotit za trošku lepšího světla nežli dnes.
Tak já jsem se včera taky pustila do úklidu, dvě hodinky jsem luxovala, drhla všechny plasty vevnitř včetně všech záhybů pod dvěřma a jak se zvedá kufr. Umytí zvenku obstrala myčka, jen jsem to dočistila ručně. Jediný, s čim nejsem úplně spokojená jsou koberečky, ještě nemáme zapnutou po zimě vodu, tak jsem to nemohla vzít hadicí, ale drbala je jen kartáčem na trávě a sušim je v garáži, pže pršelo. A ještě se mi nelíbí přední a zadní lišta (jak je na ní nápis Astra), vypadá strašně ušmudlaně, potřebovala bych to něčim sjednotit, jsou na tom jakoby fleky, co na to používáte? Napadl mě leštič na alu disky, ale nerada bych to zničila. Interiérový sedačky nakonec vyčištěný nebyly, snad v pátek přijde ten pán se strojem.
Kola přezuju snad přístí tejden, uvidíme.
Kola přezuju snad přístí tejden, uvidíme.
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Terco ty nemas na zimu gumovy koberecky?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
To bylo prvni co jsem do oplika zakoupil gumové koberečky
OPEL ASTRA H/1,7 CDTi/16V/59 KW/Essentia 5dr.
Taky nemam na zimu gumaky. Nemuzu se na ne divat... Misto toho mam kvalitni textilni koberecky ktery nepropusti vodu - ze spodni strany maji gumovou vlozku. Snih z bot vzdycky oklepu, takze nehrozi "preteceni" pres okraj koberce. Zadny jiny vyhody gumaku me nenapadaji, naopak velkou nevyhodou je vzhled.milosh píše:Terco ty nemas na zimu gumovy koberecky?
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
No rozhodne bych se vysr.. na naky esteticky efekt ze se na to nemuzes divat ale proste jsou prakticky a pokud se neprezouvas do auta do backor aby sis ty koberce neuspinil tak vidim jedine reseni ty gumovy. Letos bylo snehu dost a jsem rad ze je tam mam na zimu. Na jare prezuju kola i koberce
Souhlasím, že bez gumáků je to na zimu dost nepraktický. Nemůžu si pomoct, ale zrovna letos mohl člověk oklepávat jak chtěl, a stejně byly plný vody. Takže si neumím představit, že by textilní nic nepropustily. Nicméně souhlas i s tím, že gumáky jsou hnusný. Je to vždycky to první, co z auta na jaře vyhazuju.
Taky byly gumový koberce to první, co jsem do Astry koupil, ale zpět k věci... Ony ty chromový lišty zůstanou i mně vždycky po umývání ušmudlaný, ale já teda umývám bez chemických přípravků, tak jsem to dal za vinu tomu, jen tak houbou to vyleštit nejde.
Mám, jezdim s nima celoročně, estetika mi nijak extra nevadí, jsou černý , ale tak i guma se zasere a je potřeba jí vydrhnout...milosh píše:Terco ty nemas na zimu gumovy koberecky?
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW