Kdo namontuje rozvody?

Co se jinam nehodí pište sem
Uživatelský avatar
david.tomko
Příspěvky: 191
Registrován: 15 úno 2009, 17:52
Bydliště: Litvínov

Re: Kdo namontuje rozvody?

Příspěvek od david.tomko » 28 bře 2010, 09:25

Myslím, že je naprosto v pořádku, že se to těm servisům nelíbí, když si přivezeš svoje díly. Nejsem podnikatel aby si spočítal, že pokud máš nastavenou nutnou marži na ND a k tomu cenu za práci. To celé dohromady dá výdělek, který je nutný k provozu takového servisu.
Nicméně si dokážu představit, že si někdo přiveze svoje díly, pak ale musí počítat s jinou cenou za práci. nemělo by se to řešit navýšením, ale naopak slevou ze základních cen při odběru dílů od servisu. Výsledek stejný, ale pro všechny přijatelný. Ušetřit za každou cenu se asi nevyplatí, možná kdyby s tím kterým dílem byl problém, tak se začneš dohadovat, jestli to bylo pšatně namontováno, nebo je to výrobní vada dílu a začíná to být neřešitelná situace.

Dobrý je najít servis, kterej Ti udělá dobrou kompletní cenu, jako si třeba pochvaloval Milosh s pneumatikama :)
Opel Astra H Caravan N-Joy 1,6 Twinport

Reklama
 

Uživatelský avatar
oldman
Příspěvky: 52
Registrován: 13 bře 2009, 18:48

Re: Kdo namontuje rozvody?

Příspěvek od oldman » 28 bře 2010, 10:25

milosh píše:Asi jsem to spatne pochopil, myslel jsem ze chces udelat cele rozvody ne ze tam pojedes se svyma dilama a budes za to chtit dat 300kc za praci.

K tomu fakt nemam slov. To je to samy jako kdyz jsem ted byl prezouvat pneu a prijel tam chlap co mel gumy z netu a jeste k tomu dodal i svy ventilky, no to uz by me hanba fackovala.

Ale podle me pokud budes chtit usetrit budes muset vyjet za Prahu, pokud teda nemas v Praze znamy, protoze pochybuju ze tam je nekdo kdo by si nechtel namastit kapsu.
S posledním odstavcem souhlasím.Nevím,co je špatného na šetření.Přečti si můj úvodní příspěvek a pochopíš.Mám známého servisáka a ten je pro následné 3-4měsíce mimo provoz(vážná operace),já nakupoval díly,on montoval.To už ale zacházíme do osobních záležitostí,já chtěl doporučení na slušný servis a ne exkurzi do mé povahy.
Astra H 1.9 CDTI 88Kw kombajn r.v.2006

Uživatelský avatar
sladas opc
Příspěvky: 1762
Registrován: 08 kvě 2008, 09:40
Kontaktovat uživatele:

Re: Kdo namontuje rozvody?

Příspěvek od sladas opc » 28 bře 2010, 10:55

na šetreni neni nic spatneho sam taky musim setrit a pouzivam i pneumatiky z internetu atd..ale problem spise bude v tom ze mas svuj material to vetsinou nikdo nechce montovat jelikoz za ty dily nechce ten dotycny rucit a tak v tom je tak trochu problem no...
Opel Astra OPC

Uživatelský avatar
vojta
Příspěvky: 2754
Registrován: 29 led 2009, 18:24
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Re: Kdo namontuje rozvody?

Příspěvek od vojta » 28 bře 2010, 11:06

zajed si do opla tam by ti to měli udělat za stejneou cenu jako když si ty díly koupíš od nich a zas o tolik dražší než v neznačkovym servisu to nebude
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
_________________
Astra G 3dv. Z16XE Automat
Astra G 3dv. Z20LET OPC

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

pueblo
Příspěvky: 1277
Registrován: 02 říj 2009, 13:41
Bydliště: Ústí nad Labem

Re: Kdo namontuje rozvody?

Příspěvek od pueblo » 28 bře 2010, 11:51

Souhlas s Vojtou. Kdysi na géčku mi rupnul chladič klimatizace. Postup byl takovej, že jsem zajel do Opla, oni sundali, zaslepili, já s tim děravym objel vrakáče a když jsem sehnal, v Oplu zase namontovali a zprovoznili. Neřekli mi na to ani slovo a cena byla jen za práci a na faktuře bylo napsáno, že jsem dodal svůj díl, že nenesou odpovědnost za jeho funkčnost.

Uživatelský avatar
david.tomko
Příspěvky: 191
Registrován: 15 úno 2009, 17:52
Bydliště: Litvínov

Re: Kdo namontuje rozvody?

Příspěvek od david.tomko » 28 bře 2010, 18:33

pueblo píše:Souhlas s Vojtou. Kdysi na géčku mi rupnul chladič klimatizace. Postup byl takovej, že jsem zajel do Opla, oni sundali, zaslepili, já s tim děravym objel vrakáče a když jsem sehnal, v Oplu zase namontovali a zprovoznili. Neřekli mi na to ani slovo a cena byla jen za práci a na faktuře bylo napsáno, že jsem dodal svůj díl, že nenesou odpovědnost za jeho funkčnost.
To s tím autorizákem je přesně to co jsem popisoval. Cena práce je postavená tak, že nemají problém když si přineseš svoje díly ( nakonec i oni dokážou super cenu na práci, ale je to pro fleety a ne pro jednotlivce ), ale neznačkový servis bojující cenou práce, logicky problém má. Tak se pak ani nedivím, že na zákazníka, kterej si přinese svoje díly koukaj skrze prsty. Z toho vyplývá, že si za to stejně můžeme my zákazníci, protže chceme jen to nejlevnější a ten servis se tomu jen přizpůsobuje. Napadá mě příměr ke špekáčků, který jsou sice super levný, ale už se nedají žrát.
Opel Astra H Caravan N-Joy 1,6 Twinport

Uživatelský avatar
Samothe
Moderátor
Příspěvky: 4098
Registrován: 13 črc 2008, 09:34
Bydliště: Vratimov

Re: Kdo namontuje rozvody?

Příspěvek od Samothe » 29 bře 2010, 16:35

přesunuto z inzerce :twisted:

Odpovědět