Opel Astra Caravan - pepcco146
Re: Opel Astra Caravan - pepcco146
Nové foto. Trocha zmené kolesá a konečne po zime aj poriadne umytý.
Opel Astra H Caravan 1,9 CDTi, 88 kW, 16V, OPC line 1
- Reklama
Ešte nejaké foto.
kola krásný, mam slabost pro tmavý kola ale ty pokličky stříbrný to trochu kazí, jinak
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Mám prakticky tu samou Astru, ale na těch kolech je to uplně jinčí auto!!! Moc pěkný!!!
K těm foliím na přední sklech...je to tak 70% propustnosti povoleno...
Myslím si, že policajti na to kašlou....spíš jsem slyšel, že když jsou folie tmavší než povolená mez jsou problémy na technický kontrole!!!
Myslím si, že policajti na to kašlou....spíš jsem slyšel, že když jsou folie tmavší než povolená mez jsou problémy na technický kontrole!!!
Astra H Caravan, 1,9 CDTi 110KW, r.v. 2006
Souhlasim s tebou zrovna čara sem to řešil na srazu Oplů taky uvažuju a tom že to dam do auta tak se se informoval o té STK + folie a muže nastat problém hlavně na to prej musi bej papirApikkk píše:Mám prakticky tu samou Astru, ale na těch kolech je to uplně jinčí auto!!! Moc pěkný!!!
OPEL ASTRA H/1,7 CDTi/16V/59 KW/Essentia 5dr.
Mě přijdou v úterý Weitec pružiny - 30 mm a ve čtvrtek budu mít na autě už OPC křidlo - 17" kola tam mám, tak se na to taky těšim, podle mě se to auto změní o 180° )pepcco píše:corsaczek, moje slová!!!corsaczek píše:Joj, tak tohle je lahůdka! Potvrzuje mojí teorii, že nejhezčí jsou stejně orginální kola. A když jsou navíc ještě velký a auto je decentně snížený, nemá to chybu.
Co je to za velikost kol a rozměr gum ?
Naposledy upravil(a) dark dne 28 bře 2010, 21:10, celkem upraveno 1 x.
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
Sú to origo 18" kolesá Opel, len strieknuté antracitovou metalízou. Pneu na nich 215/40 R18.
Vypadaj jak spinavy, na bile by to bylo super ale na tmavy jako mas bych nechal origo stribr. jak mas avatar.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
tak toto je naozaj krasna astra...kdesi kupoval podlozky a sroby....mas dva cm na kazdej strane?aj v predu a v zadu?
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI-Z19DTH
Ďakujem Roman. Podložky aj skrutky som kupoval z http://www.autofam.cz Všade mám rovnaké 2 cm podložky.