Astra GTC OPC Line
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Astra GTC OPC Line
K mojmu OPC Line 2 paketu by sa taketo kola tiez hodili, pozeram po nich uz dlhsie, ale zatial nic za rozumny peniaz...
Pekna astra
Pekna astra
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
- Reklama
He he, konečně vim, kde je to auto focený! Zdravim kolegu
Včera jsem tě viděl stát před Mariotem, žejo?
A dneska ráno u Globusu stála podobná, červená, GTC, viděl jsem ji jen z dálky a přišlo mi, že měla jiný kola - že by kamarád skoro dvojče?
No nic, jsi dost nápadnej tak až tě potkam, bliknu
PS: taky tam občas meju auto, skoro zadara, klídek...
Včera jsem tě viděl stát před Mariotem, žejo?
A dneska ráno u Globusu stála podobná, červená, GTC, viděl jsem ji jen z dálky a přišlo mi, že měla jiný kola - že by kamarád skoro dvojče?
No nic, jsi dost nápadnej tak až tě potkam, bliknu
PS: taky tam občas meju auto, skoro zadara, klídek...
Jojo je to tam v dobry a klidek. Jezdil jsem tam jeste kdyz jsem mel astra g coupe No u meriotu stojim porad No jezdi tu jeste jedna cervena ale to je klasika a benzin Jasne blikej
Tak to je hodně slušná cena a ještě když uvážim s jakym to máš motorem a výbavou. Ted skoro lituju, že jsem dala tolik za svoje auto, tohle by bylo mnohem stylovější! Často vidim u nás před školou stát GTC a řikám si, že to by mi víc slušelo. Ale co, ted už je to jedno.
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Neboj se, mám to samé, ale s Vectrama GTC (i normální nepohrdnu), původně jsem si do německa pro ní jel. Dneska koukám na net, barevný displeje, dvd radia, plná výbava, elektrony, najeto pod 100 000 a jsou ještě levnější než to co mám teď
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
Nepotřebovak kombajn. Uz by ji měl.
SKFělá barva, SKFělé kola, prostě SKFělé celé : )
SKFělá barva, SKFělé kola, prostě SKFělé celé : )
Opel Astra H caravan 1.8 103kw
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
Moc krásný kousek,taky jsem chtěl neco takového ale musel jsem to řešit rychle a tenkrát jsem na nic takového nenarazil.
Astra H Enjoy 1,7CDTI-2005-čtyřkotouč,ABS,AAC,CD30MP3,8XAirbag,El okna i zrcátka,centrál,multifunkční kožený volant,origo 16 Opel,Opc křídlo,zlatá metalíza.
GTC bez těchto kol není GTC já je chci!!!
tohle je nádherný kousek,super barva,super kola a opc line no prostě nádhera
tohle je nádherný kousek,super barva,super kola a opc line no prostě nádhera
kraska..pre cervenu mam slabost.opc kit ...no chrumkavy..ale hlavne urob daco s diskami.. ta strieborna tu krasu zabiija.to je moj nazor..keby su moje uz su predane alebo v ciernom sate.
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007