Udaje o ALU kolech
Re: Udaje o ALU kolech
tak ma teda potes, nech mam co celu noc lustrovat
Z Oplu sa ti nahodou neozvali ze Sedan je uz na ceste? Na Astru som podpisal objednavku koncom septembra s terminom dodania 50. tyzden a uz minulu stredu mi prisiel mail ze auto je hotove a davaju ho na transport Antwerpy - Budaars (HU) - Bratislava. U nas vo VW buduci tyzden stoja vsetky linky az na Touareg, vsetky objednavky vyrobene a dalsie nepribudaju. Predpokladam ze Opel je na tom podobne a v momente ako clovek objedna auto, uz sa v Bochume alebo Antwerpach boduje jeho nova fesacka karoseria. Teda uz ziadne cakanie kym zfinishuju ine objednavky zpred dvoch mesiacov.
Z Oplu sa ti nahodou neozvali ze Sedan je uz na ceste? Na Astru som podpisal objednavku koncom septembra s terminom dodania 50. tyzden a uz minulu stredu mi prisiel mail ze auto je hotove a davaju ho na transport Antwerpy - Budaars (HU) - Bratislava. U nas vo VW buduci tyzden stoja vsetky linky az na Touareg, vsetky objednavky vyrobene a dalsie nepribudaju. Predpokladam ze Opel je na tom podobne a v momente ako clovek objedna auto, uz sa v Bochume alebo Antwerpach boduje jeho nova fesacka karoseria. Teda uz ziadne cakanie kym zfinishuju ine objednavky zpred dvoch mesiacov.
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts
- Reklama
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já furt stahuju A píše mi to ještě 13 a půl hodiny STŘÍK
No ještě se Opel neozval. Celou dobu mluvil prodejce o tom, že na dodání vozu má Opel 8 týdnů od podpisu smlouvy. Ale říkal, že teď prodávával 2 sedany a že za 6 týdnů je auto hotové. Ale na smlouvě je doba dodání 9 týdnů a celou dobu mluvil o 8 týdnech maximálně. Potom jsem se ptal v jiné prodejně Opel a tam mi řekli, že jim teď přišlo auto z výroby (sedan) do 4 týdnů. No tak nevím jak to bude. To čekání je strašný Nevím jak Opel dělá auta jestli si počká až jich je víc najednou ? Fakt nevím. A ty si taky objednal sedana ?CandyX píše:tak ma teda potes, nech mam co celu noc lustrovat
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
- DeepThroat
Můžu taky poprosit o ten softík přes PM.?
Díky
Díky
[b]OPEL Astra Caravan H 1.6 16V H Z16XEP 77 kW / 105 HP (2005)[/b]
jasne poslano
Chapu, ze to je opruz, cekat 2 mesice na auto. Taky sem to jednou zazil. Nicmene tech 8 tydnu je vicmene standardni cekani na auto, ktery si objednas a neni nikde na sklade vyrobeny. Proste cekas cely proces, nez auto "vystoji frontu" pred zarazenim do vyroby, pak vyrobu (to bude asi to nejrychlejsi), nejaka ta kontrola, doprava do CR, doprava k dealerovi (obvykle dealer ceka na 3-4 auta, vozit to jednotlive by se nevyplatilo), predprodejni servis, technicak... A pak uz muzes slavit. Nejsou vyjimky (treba to tak bylo na zacatku vyroby nove Corsy), ze se na auto cekalo i pul roku, protoze poptavka vysoce prevysovala moznosti vyroby. A propos, kde se vyrabi sedan - v Polsku?FerdaXXL píše:No ještě se Opel neozval. Celou dobu mluvil prodejce o tom, že na dodání vozu má Opel 8 týdnů od podpisu smlouvy. Ale říkal, že teď prodávával 2 sedany a že za 6 týdnů je auto hotové. Ale na smlouvě je doba dodání 9 týdnů a celou dobu mluvil o 8 týdnech maximálně. Potom jsem se ptal v jiné prodejně Opel a tam mi řekli, že jim teď přišlo auto z výroby (sedan) do 4 týdnů. No tak nevím jak to bude. To čekání je strašný Nevím jak Opel dělá auta jestli si počká až jich je víc najednou ? Fakt nevím. A ty si taky objednal sedana ?CandyX píše:tak ma teda potes, nech mam co celu noc lustrovat
No obavam se, ze ano a nejsem z toho 2x nadsen po predchozich zkusenostech s G Astrou
Tys mel spatny zkusenosti s G a kupujes H? Ja nevim, asi bych se toho nebal. Polsky zavod je pomerne moderni, navic se tam vyrabela Agila, a ta patri k nejspolehlivejsim autum sve tridy a i celkove plati za spolehlive auto.
FerdaXXL píše:No ještě se Opel neozval. Celou dobu mluvil prodejce o tom, že na dodání vozu má Opel 8 týdnů od podpisu smlouvy. Ale říkal, že teď prodávával 2 sedany a že za 6 týdnů je auto hotové. Ale na smlouvě je doba dodání 9 týdnů a celou dobu mluvil o 8 týdnech maximálně. Potom jsem se ptal v jiné prodejně Opel a tam mi řekli, že jim teď přišlo auto z výroby (sedan) do 4 týdnů. No tak nevím jak to bude. To čekání je strašný Nevím jak Opel dělá auta jestli si počká až jich je víc najednou ? Fakt nevím. A ty si taky objednal sedana ?CandyX píše:tak ma teda potes, nech mam co celu noc lustrovat
hej hej mne dealer rovno povedal ze auto si pocka v madarsku na centralnom sklade az kym sa nim objednanymi autami nenaplni full kamion. Nova Astrula za moj stary g-ckovy caravan, mala byt bud combi alebo srdcova zalezitost GTC. Ked som pomerne pohodlne nalozil dva biky iba so zhodenym prednym kolesom do "maleho" 3-dveru tak bolo rozhodnute.
- prvy Sedan v Polsku: http://www.autorevue.cz/default.aspx?se ... icle=13031
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ferdo! Já když to výpalil tak to nic nedělalo! Rozbalil jsem to .Udělalo to čtyři soubory po dvou :CD1 a CD2 !Vypálil každý zvlášt a nic!Warum??