Když soudíš podle zkušeností s jednou 1.3 a já s 6ks, jsem já objektivnější než ty. Když popíráš všeobecně deklarovaná fakta a zkušenosti, popíráš svoji objektivnost znovu.Tereza píše:Nepoplácám se po zádech, to vůbec, je mi jasný, že jsem mohla koupit i líp, ale jen chci OBJEKTIVNĚ říct, že to zas taková hrůza jak ty tady popisuješ neni, ty taky trochu ujíždíš mimo objektivitu.franke_cz píše:[
Nevím proč, ale pořád mám pocit, že se tady někdo poplácává po zádech jak dobře koupil. Tady ale jde o objektivní hodnocení (pokud možno).
Terko, nevím jak ty, já vybíral astru 3 měsíce a nejlevnější astry kombi mají většinou motor 1.3CDTi nebo 1.4 16V a nemají za sebou obvykle ani 100tkm. A co bude v budoucnu nikdo neví, ale pokud jsi na VŠ brala statistiku, je statisticky jisté že u toho tě něco potká dřív nebo víc než u tamtoho.
A co vy? Co byste si koupili vy, kdybyste znovu vybírali astru? A proč?
Já vybírala Astru 5 měsíců, taky jsem nešla a nekoupila první auto, co jsem viděla...
Statistiku jsem na VŠ samozřejmě měla, ale s tim, co řikáš, nemůžu prostě souhlasit, ze zkušeností...Takže timhle bych to asi ukončila, už mě tahle debata nebaví, ty si zaseknutej a nemám čas ani chuť tady obhajovat, co jsem koupila a proč (samozřejmě vim, že nemusim, ale nejsem ten typ, co to nechá jen tak bejt, když řikáš přehnaný věci).
Taky mě to neba, vás co si tohle chtějí koupit, nedoporučuji. Konec o 1.3 CDTi.