problem s dobijanim baterie...
- JohnyBA
- Kontaktovat uživatele:
Re: problem s dobijanim baterie...
Dikes, tie zatazove testy som nepoznal. Oni vedia priamo zistit ci sa oplati nabijat alebo nie? Cistou nahodou neviete odporucit nejaku tu predajnu v Prahe?
- Reklama
Oni vedia priamo zistit ci sa oplati nabijat alebo nie?
Áno. Keby si bol v KE tak ti ju zmeriam aj ja
Áno. Keby si bol v KE tak ti ju zmeriam aj ja
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- JohnyBA
- Kontaktovat uživatele:
v KE som este nikdy nebol ale raz sa tam urcite pozriem , len nie kvoli baterke
- JohnyBA
- Kontaktovat uživatele:
Tak pisem vam tu zazitky s mojou baterkou. V piatok som sa rozhodol ze skocim do tohto servisu nech mi otestuju baterku: http://www.autobaterie.cz/
Siel som do toho na smichove, ten servis bola jedna mala smradlava miestnost, kde sedel starsi chlapik. O nejakom zatazovom teste nemal ani tusenie a navrhol mi, aby som tam tu baterku nechal ze mi ju cez vikend nabiju a potom uvidia aka je. Nahradnu baterku mi na vikend pozicat nechceli a auto som tam na ulici nechcel nechat stat cely vikend. A pravdu povediac moc profesionalne mi nepripadali. Po chvilke googlenia som narazil na nemecku autonabijacku einhell bt-bc-10 za sympaticku cenu 680kc. Nabijacka sa vzdy zide a za taku cenu nie je co riesit, tak som ju kupil a hned som dal nabijat.
Na zaciatku to davalo do baterky 7A, po hodke to slo pod 6A, ale co ma zarazilo tak po 5 hodinach tam uz tiekla takmer nula, asi nejaky udrziavaci prud. Baterku som nechal na nabijacke od 15h do rana 10h, rano na nej bolo 13,5V. Namontoval som ju a auto naskocilo na prvy krat. Skocil som si kupit do kauflandu hustomer elektrolytu a necakane mi ukazoval vybitu baterku s malou hustotou . Nechal som to teraz tak, vonku je -9, v noci urcite este viac. Dnes ju pojdem skusit zmerat znova, ale zrejme baterka sa odobera do baterkoveho nebicka.
Neviete nahodou niekto ci sa da s baterkou este nieco spravit? Priliat kyselina, alebo vykaslat sa na to a kupit novu? Ta bateria VARTA SILVER Dynamic 74Ah za 2150kc je totiz celkom lakava ponuka a odpadnu mi s nou starosti
Siel som do toho na smichove, ten servis bola jedna mala smradlava miestnost, kde sedel starsi chlapik. O nejakom zatazovom teste nemal ani tusenie a navrhol mi, aby som tam tu baterku nechal ze mi ju cez vikend nabiju a potom uvidia aka je. Nahradnu baterku mi na vikend pozicat nechceli a auto som tam na ulici nechcel nechat stat cely vikend. A pravdu povediac moc profesionalne mi nepripadali. Po chvilke googlenia som narazil na nemecku autonabijacku einhell bt-bc-10 za sympaticku cenu 680kc. Nabijacka sa vzdy zide a za taku cenu nie je co riesit, tak som ju kupil a hned som dal nabijat.
Na zaciatku to davalo do baterky 7A, po hodke to slo pod 6A, ale co ma zarazilo tak po 5 hodinach tam uz tiekla takmer nula, asi nejaky udrziavaci prud. Baterku som nechal na nabijacke od 15h do rana 10h, rano na nej bolo 13,5V. Namontoval som ju a auto naskocilo na prvy krat. Skocil som si kupit do kauflandu hustomer elektrolytu a necakane mi ukazoval vybitu baterku s malou hustotou . Nechal som to teraz tak, vonku je -9, v noci urcite este viac. Dnes ju pojdem skusit zmerat znova, ale zrejme baterka sa odobera do baterkoveho nebicka.
Neviete nahodou niekto ci sa da s baterkou este nieco spravit? Priliat kyselina, alebo vykaslat sa na to a kupit novu? Ta bateria VARTA SILVER Dynamic 74Ah za 2150kc je totiz celkom lakava ponuka a odpadnu mi s nou starosti
Baterku kúp novú. Nabíjačka za tú cenu ? neviem ja som kúpil posledne do práce pulznú automatickú za 10tis Sk.
- JohnyBA
- Kontaktovat uživatele:
Pekna cena, a nepride mi ani ziaden smejd, sice to nie je pulzna nabijacka ale na domace dobijanie staci
http://www.elektro-partner.cz/nabijecka ... 0e/obchod/
http://www.elektro-partner.cz/nabijecka ... 0e/obchod/
Tak po pol roku od poslednej opravy dnes sa rozsvietila kontrolka dobíjania. V servisnom menu napätie 10,9. Tak idem vybrať alternátor ale už si idem objednať celý mostík a spraviť si to sám. Čo si neurobíš to nemáš. Neviete niekto aké číslo má na sebe diódový blok chcel by som ho objednať pred tým než ho vyberiem. (Machy nepozrel by si sa vraj ho máš doma)
Tak jsem se dnes přidal. Ráno nastartuji auto a po půl kilometru se rozsvítila kontrolka dobíjení. Po opětovném nastartování a ujetí 200m se rozsvítily kontrolky ABS, ESP, přestaly fungovat posilovače, ventilátor, GID.
Po vyndání alternátoru vadný diodový můstek. Cena opravy cca 5000 a tak jsem se přiklonil ke koupi nového za 6600 a tříletou zárukou. Přibližně před týdnem se ještě rozsvítila kontrolka IDS+ ,
ale to jsem dával za vinu sněhu či počasí, ale to ukáže noc v teplé garáži nebo diagnostika.
Po vyndání alternátoru vadný diodový můstek. Cena opravy cca 5000 a tak jsem se přiklonil ke koupi nového za 6600 a tříletou zárukou. Přibližně před týdnem se ještě rozsvítila kontrolka IDS+ ,
ale to jsem dával za vinu sněhu či počasí, ale to ukáže noc v teplé garáži nebo diagnostika.
Neviem aký máš motor a alternátor, ale mňa vyšla oprava 100€ a bol vymenený mostík a regulátor
a nevie niekto cislo toho nahradneho mostika??? je to Transpo IXR634 alebo IXR642??? alebo nejaky iny mostik
a ten co som vytiahol z alternatora ma 3 vyvody na stator a tie nahrady maju 4
cisla alternatora su.... 93180104 alebo 1022118661
vyzeral ten mostik takto?? http://woodauto.net/Component.aspx?Ref=RTF49560
a ten co som vytiahol z alternatora ma 3 vyvody na stator a tie nahrady maju 4
cisla alternatora su.... 93180104 alebo 1022118661
vyzeral ten mostik takto?? http://woodauto.net/Component.aspx?Ref=RTF49560
Astra H 1.9 Cdti 88kw 16v