Opel Astra H/Zafira B sraz v Arealu Ředkovec u Havl.Brodu
Re: Opel Astra H/Zafira B sraz v Arealu Ředkovec u Havl.Brodu
Čau chlapi, já bych se také rád přidal, poznal vás všechny a vaše kočáry....ale nedokážu začátkem února říct, co bude někdy v květnu...
Pro mě je to moc brzy, abych ti posílal přihlášku už nyní. Pro mě tohle téma bude aktuální někdy v dubnu, kdy budu vědět, jak pracuju v květnu. A pochybuju, že teď v únoru budu vědět, kdo se mnou pojede v květnu.
Je škoda, že nelze přijet a vše zaplatit až na místě...je mi jasný, že peníze potřebuješ předem skrz program, který tam připravuješ.
Chtělo by to udělat trošku volnější formou, kdo si co přiveze, to si taky požije a ubytování si zaplatí každý sám.
Je jasný, že ten areál musíš rezervovat, takže tou formou jak píši by to asi nebylo moc dobrý.
Každopádně aspon bych se přijel podívat na otočku, teda pokud budu mít volno...
Pro mě je to moc brzy, abych ti posílal přihlášku už nyní. Pro mě tohle téma bude aktuální někdy v dubnu, kdy budu vědět, jak pracuju v květnu. A pochybuju, že teď v únoru budu vědět, kdo se mnou pojede v květnu.
Je škoda, že nelze přijet a vše zaplatit až na místě...je mi jasný, že peníze potřebuješ předem skrz program, který tam připravuješ.
Chtělo by to udělat trošku volnější formou, kdo si co přiveze, to si taky požije a ubytování si zaplatí každý sám.
Je jasný, že ten areál musíš rezervovat, takže tou formou jak píši by to asi nebylo moc dobrý.
Každopádně aspon bych se přijel podívat na otočku, teda pokud budu mít volno...
Astra H Caravan, 1,9 CDTi 110KW, r.v. 2006
- Reklama
RE: Apikkk to vieš ž ťa radi uvidíme. Škoda že si to nevieš už dopredu zabezpečiť, ale ubytovanie sa musí rezervovať to je bez debaty.
RE: Oton Ja skúsim požičať kotlík od kolegu, alebo kúpim veď sa mi na chatu zíde
RE: Oton Ja skúsim požičať kotlík od kolegu, alebo kúpim veď sa mi na chatu zíde
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No ale nejedeme tábořit pod stan!Co chceš vařit?Sekyrkovou polívku?
Ta je výborná, ale musí se umět...
Nie ale keď budeš chystať grilovačku tak možno si odrežeš kus prsta a to by bolo škoda nevyužiť
Kesi mám psa a ten si na bonton nepotrpí,takže prst ano - kotlík zbytečný
Astra H 1.6 TWINPORT, 77kW / Z16XEP /
Tak to je hlaska dne, prej bonton
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
a co sele 15-20kg 1000,kč -1200Kč,t.j. při 10 lidech 100,-120,-,což je ?/ale jak myslíte/problém je,že i když se to tu prodává,vzal bych ,jedu na sraz okolo, ale co s tím,kdo to udělá??naložit,atd,atd.......... ,dále už to asi umímeKesi píše:To prasiatko by bolo super ale máš pravdu že pre 10 ľudí sa neoplatí. Možno sa do konca mesiaca niekto ešte nahlási
Astra H 1.6 TWINPORT, 77kW / Z16XEP /
čau chlapi,
tak to vypadá, že nás tam bude víc a nebudem se bát vlka nic.
Pojedu taky,beru děti ( 8 a 11 let ). Tedy jen PÁ,SO.
Ale už se těším, jestli zbyde čas,tak se ještě dnes zaregistruju.
tak to vypadá, že nás tam bude víc a nebudem se bát vlka nic.
Pojedu taky,beru děti ( 8 a 11 let ). Tedy jen PÁ,SO.
Ale už se těším, jestli zbyde čas,tak se ještě dnes zaregistruju.
Astra Caravan Enjoy 1.7 CDTi , 74 kW , Z17DTH
Práve že to vieme len zjesťmisut píše:a co sele 15-20kg 1000,kč -1200Kč,t.j. při 10 lidech 100,-120,-,což je ?/ale jak myslíte/problém je,že i když se to tu prodává,vzal bych ,jedu na sraz okolo, ale co s tím,kdo to udělá??naložit,atd,atd.......... ,dále už to asi umímeKesi píše:To prasiatko by bolo super ale máš pravdu že pre 10 ľudí sa neoplatí. Možno sa do konca mesiaca niekto ešte nahlási