Díky za odpověď, ale mám ze včerejška jinou zkušenost. Ujel jsem asi 80km se svítící kontrolkou a pak jsem zastavil u benzínky a řekl jsem si, že autu dopřeju lepší naftu - Vervu Diesel (třeba se nade mnou smiluje ), načepoval jsem plnou nádrž, pak jsem pustil klíček a vynuloval kilometry na tachometru a najednou kontrolka zhasla. Nevím jestli je to náhoda, neumím si to vysvětlit, ale prostě kontrolka už normálně zhasíná jako dříve hned po nastartování. Takže jestli se tímto knoflíkem dá zresetovat funkce kontrolky emisí nevím, ale včera se mně to tak povedlo. Láká mně změřit napětí na tom přívodu k ERG, ale radši do toho nebudu hrabat, když si to nestěžuje.denny píše:P0070-snímač teploty okolního vzduchu
P0400-recirkulace výfukových plynů
Jinak jsem ti psal už v jiném tvém topicu,že emisní kontrolka MIL sama nezhasne.
Kontrolka náhradního režimu/autíčko s klíčkem/po zmizení závady zhasne sama.
Kontrolku MIL musíš zhasnout diagnostikou/Tech ,Bosch,Op.com,delphi,Multidiag,Atal,Sykes pickavant a další a další..................
Jinak ta chyba P0070-snímač teploty okolního vzduchu, co je to za snímač? K čemu je (předpokládám, že to není normální snímač teploty venkovního vzduchu pro info na GID)a kde ho najdu?