Astra IV generace
Re: Astra IV generace
Jj, zvědavých na výsledek nás bude víc..
- Reklama
Ja mam Hacko od rijna, osobne se mi libi ty hrany ktery uz nova generace nema a je proste moc kulata jako ostatni jine znacky, uz nic moc originalita ale zase technika v ni pouzita je super, vyckame par let
Rozhodne ale uz asi nebude takovy skok H - J jako z gecka na hacko.
Rozhodne ale uz asi nebude takovy skok H - J jako z gecka na hacko.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak ale zase co, když si to rodiče můžou dovolit, tak proč ne. Jen já osobně nejsem ten typ, kterej by rád střídal auta, auto si vždycky zamiluju a pak se ho nechci zbavovat. I když, kdyby přede mě někdo postavil Q5 a řekl je tvoje, asi bych neváhala .Dalik píše: 4 Tereza: no já na to moc nervy právě nemám, ale rodiče to chcou realizovat... Ale já budu ten, kdo o ty nervy při zařizování příjde (ale možná pořád lepší přijít o nervy než o ty peníze..
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Terezko, já bych to zase měnil jako fusekle...
Manželka vždy nadává, že dám auto do kupy a "výhodně" ho prodám..
Manželka vždy nadává, že dám auto do kupy a "výhodně" ho prodám..
Dnes jsem narazil na článek, kde ukazovali, jak si francouzi představují Octavii III. Proklikal jsem se na francouzské stránky a tam našel následující obrázky:
A ještě:
Jednou se objevila studie Zafiry s posuvnými zadními dveřmi, tady to vypadá, že nebudou...
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hmm.kombíček vypada moc pěkně!
jj, kombík vypadá výborně. Z gtc mám trochu rozpačitý dojem.
Pepino to je supér hlavne GTC kde si to vyšprtal?
PS: Pozerám že si ešte doma. Že máš čas brúzgať po nete a zmenil si si aj avatar, alebo je to tvoje?
PS: Pozerám že si ešte doma. Že máš čas brúzgať po nete a zmenil si si aj avatar, alebo je to tvoje?
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Kesi: tato spyfotka bola uz v minulom cisle Svet Motoru. Mne sa to moc nepaci, prilis baculate...
Astra GTC 1,4 16V Enjoy