Ocenění Astry
Ocenění Astry
Ahoj, mám teď nasazenýho brouka v hlavě, jestli vzhledem k rozrůstající se rodině přeci jen neudělat výměnu auta dřív, než jsem původně plánoval. Než ale začnu něco podnikat, tak chci zjisit, kolik je reálná cena mojí Astry. Tady pár detailů, víc v podpisu:
1. registrace: 11/2004
dovoz Německo
najeto 41t km
servisováno u ofic. dealera, servisní knížka
výbava - německý standard (Airbagy, ESP, klima, tempomat atd.)
Auto dovezeno v 6/2008, kdy bylo koupeno u ofic. dealera (který ho taky jako nový prodával) se 16,5t km. Zbytek najeto v ČR. Auto bezproblémové, aspoň do teď nebyl sebemenší problém. Stav dobrý, jen pravé zadní dveře byly promáčklé, ale vrátily se do původní polohy. Poškození na první pohled neni vidět, na druhý trochu ano.
To je v základu všechno, teď bych chtěl slyšet, za kolik se dá takový auto prodat. Představa 170-180t kč, ale třeba u AAA sem viděl téměř totožnou (2004, 40t km), lepší komfortní výbava, horší bezpečnostní výbava za 199t kč.
Díky za info, Petr
1. registrace: 11/2004
dovoz Německo
najeto 41t km
servisováno u ofic. dealera, servisní knížka
výbava - německý standard (Airbagy, ESP, klima, tempomat atd.)
Auto dovezeno v 6/2008, kdy bylo koupeno u ofic. dealera (který ho taky jako nový prodával) se 16,5t km. Zbytek najeto v ČR. Auto bezproblémové, aspoň do teď nebyl sebemenší problém. Stav dobrý, jen pravé zadní dveře byly promáčklé, ale vrátily se do původní polohy. Poškození na první pohled neni vidět, na druhý trochu ano.
To je v základu všechno, teď bych chtěl slyšet, za kolik se dá takový auto prodat. Představa 170-180t kč, ale třeba u AAA sem viděl téměř totožnou (2004, 40t km), lepší komfortní výbava, horší bezpečnostní výbava za 199t kč.
Díky za info, Petr
- Reklama
Re: Ocenění Astry
nejlepší představu o ceně si uděláš když zajedeš do áček a řekneš že bys to tam chtěl nechat, oni ti řeknou kolik nabídnou, k tomu si přičti 30-40tis a seš na reálný ceně
moje zkušenost = výkup 95tis, prodej 120tis
moje zkušenost = výkup 95tis, prodej 120tis
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Člověče, mám obavu, že tolik za ni dnes nedostaneš. Jen pro představu - já jsem kupoval tu svoji přesně před rokem, od prvního majitele, r.v. 3/2006 - byla tedy necelé 3 roky stará, a dal jsem za ni 180 tisíc. Je sice trochu hůř vybavená a měla najeto 125 tisíc km, ale zase je to kombik s motorem 1.7 CDTI. Navíc si vem, že teď koupíš novou Astru Classic III s benzinovou 1.6 ve slušné výbavě za 307 t. - Viděl bych to reálně na nějakých 130-140 tisíc max...
Opel Astra Caravan 1.7 CDTI 74 kW - 6°, trendy bílá
http://www.betonovadzungle.cz
http://www.betonovadzungle.cz
Vojta: diky, to je dobrej nápad.
Ještě teď koukám na sauto a tam se pohybujou okolo 180.000 Kč a víc, aspoň ty, co mají najeto pod 100.000 Km. Otázka je, jestli jsou za tu cenu prodejný...
Ještě teď koukám na sauto a tam se pohybujou okolo 180.000 Kč a víc, aspoň ty, co mají najeto pod 100.000 Km. Otázka je, jestli jsou za tu cenu prodejný...
Za tu cenu jsou kombíky, ale zase co jsme prodávali firemního Scenica tak v "áčkách" nám z 5ti bazarů dali nejvíc. A to o 17 tis. kč.
EX Opel Astra H caravan
Měl jsem cca před měsícem cuky vyměnit Astru za Zafiru B, když mi za Astru nabídli 130 tisíc, zapomněl jsem na nějaké výměny. Jinak když jsem měnil Zafiru A za Háčko, dali mi u Štěpánka v Buštěhradu o 30 tisíc víc,než mi nabídli v Praze, podmínkou byl protiúčet a financování vyřízené přes ně ( S Autoleasing).
corsaczek: nevim co resis ja mam kolegu co uz ma corsu 3dv uz 12 let a odvozil tam vse
Tva astra je velky auto proti tomu, kazdopadne ted vazne, chce to pokud ma clovek rodinu minimalne kombika
Tva astra je velky auto proti tomu, kazdopadne ted vazne, chce to pokud ma clovek rodinu minimalne kombika
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
ja zas riešim opak...mám 21 ...a mám kombika a kamaráti sa ma pýtaju na čo mi je kombík keď nemám ešte rodinu ani nič ....
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
No a poláci se naskládali 4 do Fiata 126 a pelášili do Jugoslávie na 14 dní... Taky to šlo. Prostě jsem rozmazlený
Zajedu do AAA plus jednoho bazaru, co dost bere Oply a uvidíme. Pravděpodobně se na to vykašlu, namontuju na střechu rakev a budu s ní jezdit furt
Zajedu do AAA plus jednoho bazaru, co dost bere Oply a uvidíme. Pravděpodobně se na to vykašlu, namontuju na střechu rakev a budu s ní jezdit furt