zajímavej inzerát
zajímavej inzerát
EX Opel Astra H caravan
- Reklama
Re: zajímavej inzerát
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
tam zabudli asi dopísať 120 000 + 48 x 5200
Ale napisal som tam mail ,keby to chceli za tolko predať bral by som to![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Ale napisal som tam mail ,keby to chceli za tolko predať bral by som to
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Tak mi prišla odpoveď
Ahoj,
Mé jméno je Buterna a já píšu vám o mém aute. Auto se nachází v Miláne-Itálie, protože odtud jsem a je to jako nový!! Pracuji pro duležitou stavební firmy z Itálie (Stone System Co) a já byl poslán v Ceská republika po dobu 13 mesícu dohlížet na konstrukci (Parkování stavebnictví), že naše spolecnost vyhrát. Behem tohoto období jsem potreboval auto používat tam. Duvodem mého prodeje je, že jsem poslal v Bristolu, Velká Británie dohlížet na další výstavbu a zustanu tady asi 5 mesícu a tady nemohu použít, protože je velmi obtížné rídit auto s ridicem na sedadlo levé strane. Auto nebylo nikdy nebyly úcastníky dopravních nehod. Nemá žádné škrábance nebo neco jiného. Jsem druhý majitel vozu. Tohle je moje poslední cena a auto to není v pronájmu, takže budete muset zaplatit pouze tuto cenu, a nic víc . Mám všechny doklady z auta a servisní knížky stejne. Všechno je v porádku s autem. Pro me bude lepší, když mužeme mluvit anglicky.
teraz ale mi neni jasné prečo na stránke je země púvodu Slovensko atd..
Ahoj,
Mé jméno je Buterna a já píšu vám o mém aute. Auto se nachází v Miláne-Itálie, protože odtud jsem a je to jako nový!! Pracuji pro duležitou stavební firmy z Itálie (Stone System Co) a já byl poslán v Ceská republika po dobu 13 mesícu dohlížet na konstrukci (Parkování stavebnictví), že naše spolecnost vyhrát. Behem tohoto období jsem potreboval auto používat tam. Duvodem mého prodeje je, že jsem poslal v Bristolu, Velká Británie dohlížet na další výstavbu a zustanu tady asi 5 mesícu a tady nemohu použít, protože je velmi obtížné rídit auto s ridicem na sedadlo levé strane. Auto nebylo nikdy nebyly úcastníky dopravních nehod. Nemá žádné škrábance nebo neco jiného. Jsem druhý majitel vozu. Tohle je moje poslední cena a auto to není v pronájmu, takže budete muset zaplatit pouze tuto cenu, a nic víc . Mám všechny doklady z auta a servisní knížky stejne. Všechno je v porádku s autem. Pro me bude lepší, když mužeme mluvit anglicky.
teraz ale mi neni jasné prečo na stránke je země púvodu Slovensko atd..
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
Tá cena je až moc dobrá. Niečo tam bude podozrivé ![Zlý :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
![Zlý :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Já nevím, vy jste hodně podezíraví...
![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
jak jsem přečetl Itálii tak nemusím pokračovat, zřejmě neznáte tento druh podvodu, bude chtít zálohu předem na účet, který musíš založit a on si vesele anonymně bez námahy prašulky vyzvedne, vám zbydou jen oči pro pláč
![Naštvaný :x](./images/smilies/icon_mad.gif)
EX Opel Astra H caravan
Tak kluk taliánská (možná) něco výhodně nabídne, a vy z něj hned uděláte kmotra.. ![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo!Třeba vůbec nepotřebuje peníze a prodává astru aby se jí zbavil!
Kesi: New avatar
![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Zlý :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
Kesi: New avatar