Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Jeste v Gecku cca pred 3 lety mi taky odesel altik. Taky diodovej mustek Ale mozna kdybych si toho vsiml driv, resp. sem si o tom driv neco precetl, tak bych ho mozna zachranil. Oprava me stala 5 000 Kc za novej neorigos altik. Makal bez problemu a urcite i maka dal. Akorat se mi zdal trosku hlucnejsi (asi loziska). Jinak starej porouchanej mi jeste doma nekde lezi v dilne
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- Reklama
Kesi, nech si to od něj zaplatit, od šikuly...
Tak vylezlo sluníčko a já se chopil příležitosti a namontil klubový podložky pod SPZ
Dobre delas, mimochodem, uz mas umyto?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Nemám, páč je furt hnusně . Srdce mi to může urvat, když vidím jak je to nablejskaný a pak profrčí okolo ten elektrickej parohatej nesmysl a celý uatí je jak dobytek .
My jsme dneska zmokli...mohla jsem rovnou vytáhnout houbu a trochu to umejt, když mi ta voda tekla zvrchu takhle sama . Počkám, až roztaje ten bílej hnus a pak jí nablejskám.
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
No moja Astra tiež vyzerá ako keby som prišiel z púšte...fuj uplný hnus musím si dávať pozor kde sa oprem,kde sa čoho chytím atd ....ale ešte chvíľu vydržím budúci týžden už má byť +10 a umyjem ju
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
A já se na tu svoji radši ani nepodíval, když jsem šel okolo garáže, svrběla mne ruka... Ale byl jsem tvrdý, ani jsem na kliku nešáhl...
To ja Astricku umeju k veceru. Uz se mi hezky do sudu napousti voda
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Odvážnej...mě by pak akorát rozčílilo, že kolem mě projede auto a černá voda mi zas vohodí celý auto, na to nemám nervy.
Ale už taky nemůžu kolem toho auta skoro projít, garáž máme úzkou, takže vždycky chodim nalepená u zdi, jen abych se jí nedotkla. To samý v podzemních garážích .
Ale už taky nemůžu kolem toho auta skoro projít, garáž máme úzkou, takže vždycky chodim nalepená u zdi, jen abych se jí nedotkla. To samý v podzemních garážích .
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW