Vibrace a jine pazvuky z interieru.
Re: Vibrace a jine pazvuky z interieru.
Ja mám tiež cvrčeky v prístrojovke ale počkám až bude teplo.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- Reklama
Tak pristi tyden se mam stavit do servisu, ze se na to podivaji. Jsem zvedavej jestli neco najdou.
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
No nevím Westlere, jestli ti něco v servisu najdou, tyhle ruchy se hledají dost těžko.
Já řešil vibrace na stropním panelu, protože mě to taky dost štvalo,vždycky to vibrovalo kolem 2.000 otáček,
vyřešil jsem to oboustranou lepící páskou (taková ta pěnová) - no hrál jsem si s tím skoro hodinku,než jsem byl úplně spokojenej
tak hodně štěstí v servisu...
Já řešil vibrace na stropním panelu, protože mě to taky dost štvalo,vždycky to vibrovalo kolem 2.000 otáček,
vyřešil jsem to oboustranou lepící páskou (taková ta pěnová) - no hrál jsem si s tím skoro hodinku,než jsem byl úplně spokojenej
tak hodně štěstí v servisu...
Astra Caravan Enjoy 1.7 CDTi , 74 kW , Z17DTH
jen tak mimochodem, kde si koupil pěnovou oboustranou pásku?
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
myslím,že jí seženeš v každým obchoďáku, konkrétně je z Tesca, na použití nejen do auta a drží jako bejk
ale nekoukej do odd. autopotřeb, normálně byla v sekci lepidel, pásek atd, to jen tak mimochodem, protože prodavače abys tam hledal...
ale nekoukej do odd. autopotřeb, normálně byla v sekci lepidel, pásek atd, to jen tak mimochodem, protože prodavače abys tam hledal...
Astra Caravan Enjoy 1.7 CDTi , 74 kW , Z17DTH
Hoši prosím Vás čo tak vŕzga v aute v okolí volantu hlavne keď je motor studený? To sú budíky alebo čo? a dá sa to nejak spraviť? lezie mi to na nervy
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
budíky, někde tu byl odkaz na ruský stránky s návodem
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Ano, to budou nejspis budiky, odkaz je na predchozi strane uplne dole.Adriano2 píše:Hoši prosím Vás čo tak vŕzga v aute v okolí volantu hlavne keď je motor studený? To sú budíky alebo čo? a dá sa to nejak spraviť? lezie mi to na nervy
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
Mam ASTRU CARAVAN ve předu jsem bez zvuků , ale asi tak kolem stovky je slyset brnceni z kufru, asi tak ve stodeseti to zmizí.
ASTRA H CARAVAN 1.7CDTI r.v.2004
to je docela prdel číst fora jednotlivých klubů určitých značek vozů. U astry řeší všichni ty samé věci, já osobně taky vržu v palubovce, taky když startuju v -10st tak motor mlátí jak blbej atd. a třeba na VW řeší jak auto zabezpečit, jak se jim sere turbo a jestli spojku jednohmotu nebo dvojhmotu.