Proto jsem toto téma otevřel,tolik jsem četl zpráv,jak kdo pojede a co bude,a zatím nic.Myslím,že když by se areál zamluvil a pak !!bum,byli by asi z přátel Opla nadšeni
Areal je zamluvenej!Paní po mě chce zálohu,kterou musím zaplatit z peněz, který mě pošlete!Takže prosím,vím že je ještě čas ale prosím o odeslání přihlášky co nejdříve!at můžu kdyžtak paní říct (v rámci slušného chování),že to padá a at má kdyžtak čas si sehnat jiné nájemníky!A nebo at ji můžu říct že na 100 procent přijedeme a ,že záloha bude!
No jo, pořádání srazů je nevděčná věc, každej vždycky chce, ale pak nic z toho. Já se omlouvám, ale přítel by to nevydejchal, už tak neni nadšenej, že u toho fóra vysedávám. A navíc se budu v tom termínu učit na státnice, protože bych ráda dodělala školu.
Kesi, mě taky nevadí, že má Golfa , dokonce už i mojí Astřičku už vzal na milost, ale vůbec by mě tam nepustil, ani s jeho dohledem, když jste tam samý chlapi. Ale hlavní problém je ta škola, zkouškový, státnice a obhajoba nepočká, každej víkend bude drahej .