Dnes som nenastartoval pri -11°C
Re: Dnes som nenastartoval pri -11°C
Terezo,je potřeba mít stálého mechanika.Ty hlavně potřebuješ už mechanika s dost velkou vybaveností/diag apod/.Máš auto plné elektroniky a to už opravovat systémem pokus-omyl,není to pravé ořechové.Jestli ti řídící jednotka hlásí chyby na žhavení,tak věř tomu,že tam jsou.
- Reklama
Já mám stálýho mechanika, jen on je prostě strašně zaneprázdněnej, má toho moc a tim pádem nemá čas se mýmu autu věnovat delší dobu, proto jsem teď zkusila tohohle kluka, se kterym jsem měla dobrý zkušenosti z minula.denny píše:Terezo,je potřeba mít stálého mechanika.Ty hlavně potřebuješ už mechanika s dost velkou vybaveností/diag apod/.Máš auto plné elektroniky a to už opravovat systémem pokus-omyl,není to pravé ořechové.Jestli ti řídící jednotka hlásí chyby na žhavení,tak věř tomu,že tam jsou.
Vim, že tam něco je špatně, řikal, že bylo úplně zadělaný sání, tak to vyčistil, ale jinak prej absolutně nic, diagnostiku a všechno potřebný taky má. Spíš mi řekni, nemáš ještě ty nějakej nápad jak se kouknout? To už je druhej, co nic nenašel....
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
- JohnyBA
- Kontaktovat uživatele:
Ked tych mechanikov tolko vystriedas, tak aby ta nakoniec nevyslo lacnejsie ist do autorizovaneho opel servisu, povedat im problem nech ti to opravia a ked ti povedia ze je vsetko OK tak budes mat u nich zaruku a ako sa ti to stane druhy krat tak ti to pozru zadarmo. Ono je dost blbe ked sa v tom rype vzdy niekto iny
Terezo,já se vždycky koukám přes diagnostiku,měřím live data a používám osciloskop.
Jinak vybavení mého servisu je hlavně na Astra-g foru docela známé.Jen to sem máš asi trochu z ruky,ale nebyla bys sama,kdo sem jezdí i z větších dálek.
Jinak vybavení mého servisu je hlavně na Astra-g foru docela známé.Jen to sem máš asi trochu z ruky,ale nebyla bys sama,kdo sem jezdí i z větších dálek.
Tak ono to bylo v servise zatim jen dvakrát...takže to neni, že se v tom vždycky rejpe někdo jinej, Astru mám zatim jen 5 měsíců.
Do Opela bych už nejela, když jsem viděla, s jakou přesností mi tam diagnostikovali závady, byli naprosto totálně vedle a to na to měl tech2, tak to jsem si řikala, že už nikdy. A RomanK věděl už po telefonu co tomu je, a měl pravdu. Takže tam ne! Bych jezdila jen k Romanovi, kdyby to nebylo tak daleko.
Do Opela bych už nejela, když jsem viděla, s jakou přesností mi tam diagnostikovali závady, byli naprosto totálně vedle a to na to měl tech2, tak to jsem si řikala, že už nikdy. A RomanK věděl už po telefonu co tomu je, a měl pravdu. Takže tam ne! Bych jezdila jen k Romanovi, kdyby to nebylo tak daleko.
Denny
No, jo ty jsi od Pardubic, koukám... Jasně, že bych nejradši jezdila k někomu z vás (ty, RomanK, Vojta), ale na běžnej servis je to prostě už moc z ruky, a hlavně, když se něco posere a auto je nepojízdný (to se ale zatim ještě nestalo naštěstí). Pokud by bylo něco většího, na co by nikdo nemohl přijít, potom bych se na vás samozřejmě obrátila, zatim si s tim zkusim poradit dostupnejma prostředkama tady.
No, jo ty jsi od Pardubic, koukám... Jasně, že bych nejradši jezdila k někomu z vás (ty, RomanK, Vojta), ale na běžnej servis je to prostě už moc z ruky, a hlavně, když se něco posere a auto je nepojízdný (to se ale zatim ještě nestalo naštěstí). Pokud by bylo něco většího, na co by nikdo nemohl přijít, potom bych se na vás samozřejmě obrátila, zatim si s tim zkusim poradit dostupnejma prostředkama tady.
Tak dnes som zvedavý či natočím podvečer Astru.Ráno keď som išiel do práce (6:00) bol u nás tak -21...Astru mam vonku pod prístreškom.V noci ani neviem koľko mohlo byť ,viem že včera o 21:00 bolo -17.Do práce chodím Feliciou a už na nej som mal problémy prísť na vlak.Išli sme 4km asi tak 25 min,asi zmrzlo chladenie motora alebo voda v chladiči (aj keď je tam nemrznuca zmes do -40) a motor sa tak prehrieval čiže každú chvílu sme stáli.A to felda je auto ktoré ide bez problémov za každých okolností ...preto som zvedavý čo mi dnes prichystá Astra
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Cekam kdo napise ze dnes nenastartoval, zatim jak to tady ctu vidim jen same vyhody benzinu, kdyz pominu trosku vyssi spotrebu JA dnes pri -16C napoprve
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No nechtel bych mit pres noc venku auto na Jizerce Rekord je tam -28,2 °C
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- DeepThroat
Manželka zrovna jela s malým do školky a nastartovala na první švunk, u nás teplota -22.
[b]OPEL Astra Caravan H 1.6 16V H Z16XEP 77 kW / 105 HP (2005)[/b]