![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Ale ani v CR nemuzes mit folie vepredu, jen tady je policie trosku asi tolerantnejsi
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
V Cechach muzes mit na prednich bocnich oknech folie, ale museji splnovat 70% propustnost svetla. Tovarni zatmaveni do zelena (maji uz snad vsechny vozy) pry pohlcuje 23%. Tzn. propustnost takoveho skla je 77%. Ale pokud mas skla v prednich dverich bez zbarveni muzes si na okna dat folii oznacenou HP70 (70% svetla propusti)milosh píše:Ale ani v CR nemuzes mit folie vepredu, jen tady je policie trosku asi tolerantnejsiJa je mam i vepredu ale slaby, ne tak tmavy jako vzadu a za 3 roky zatim nic (tuktuk)
Asi te zklamu, kdyz si das nejsvetlejsi folie na predni bocni okna, tak jiz porusis zakon. Hacka maji zatmavena okna z vyroby a ty maji propustnost 80%.. Takze folie by ti mohla pohlcovat pouze 5% a ten rozdil okem nepostrehnes! Zatmaveni folie se scita se zatmavenim okna. Mam to od cloveka, co folie montuje.. Ja si jsme vedom, ze porusuji zakon, ale auto se mi s foliema na prednich oknech libi, tak jsem si je tam dal..pepcco píše:Tak už aj na Slovensku budeme môcť mať na predných sklách fólie, ale ešte neviem presne od kedy. Podmienka je, že budú musieť mať priepustnosť okolo 75 %. Tak netrpezlivo čakám a potom si ich nechám nalepiť aj na predné sklá.
Ja jsem pouze volne "citoval" zakon. Nebudu nekomu radit, at si s cistym svedomim da na predni bocni okna folie, kdyz vim, ze nesplni zakonem dane limity. Pouze mohu vrele doporucit, folie jsou super vec!milosh píše:Lopuchu asi tak no ale uz par let jezdim s foliema a neni problem, do obliceje videt je takze pohoda a u policajta stejne stahnes okynko
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |