Změna barvy osvětlení přístrojů
Re: Změna barvy osvětlení přístrojů
Modré podsvícení v kombinaci s červenou a bílou jsem nedávno dělal na bílé GTC Turbo, kterou vlastní CandyX ... až na menší problém s podsvětlením rádia se to velice vydařilo. CandyX to může snad potvrdit Bohužel fotky nemám ...
V současné době připravuji prezentaci, pomocí které by se dali vyzkoušet určité kombinace barev v interiéru.
V současné době připravuji prezentaci, pomocí které by se dali vyzkoušet určité kombinace barev v interiéru.
- Reklama
nikdy v životě asi nepochopím co lidi vede k tomu měnit si podsvícení...
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Zdar Pavle, hned ako bude poruke iny fotacek ako v mobile, napravim chybicku s fotkami a par Ti ich preposlem. Vysledok tvojho silneho mixu technickeho vybavenia, trpezlivosti a puntickarstva dost vyrazne prekopal a zuslachtil moje dojmy z interieru. Objektivne treba napisat ze modry GIDisplay za tmy taha oci niekde na prelome pojmov "minimalne" az "mierne" viac ako default zlty. Samozrejme ide to uplne eliminavat znizenim intenzity svitu a ako som po hratkach v menu zistil, aj nastavenim kontrastu na "-4".
Vojto, ved je to len v tom, ze asi kazdy z nas sa raz za cas pre nieco rozhodne len preto, ze sa mu to proste lubi.Vojto: nikdy v životě asi nepochopím co lidi vede k tomu měnit si podsvícení...
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts
Me by se libily opc budiky, to je jina kava
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
jj to mě taky milouši ale až budu mít benzínovýho sedana do diesla to neni vončo
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Miloshi, mozem len doporucit!: http://xtuners.com/forum/viewtopic.php?f=109&t=462 ...biele podsvietenie a vysledok famozny. Modre okraje maju mensi priemer ako u standart sedych, teda sa nedotykaju plastovych ramcekov budikov tym padom je modra farba podsvietena, efekt naozaj skvely. Tieto "atrapy" maju drobnu vyhodu oproti original OPC budikom v zvyrazneni dolezitejsich cifier rychlosti 60 / 100 / 140 pricom original ma velke cifry iba na 40 / 80 / 120. Taktiez pri objednavke nie je problem nechat vytlacit nejaky napis alebo znak kdekolvek na ciernu plochu. Resp. vytlacia akykolvek vlastny graficky navrh budikov. Chvilu som sa pohraval s myslienkou na zlto-cerveny podklad otackomera ala Ferrari alebo Renaulty RS. Nakoniec som sa radsej uspokojil vidavat taketo iba v gamesach
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts
...
Naposledy upravil(a) presario dne 06 čer 2011, 07:44, celkem upraveno 1 x.
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem zkousel a nejvic se mi libi bila kombinace...
Opel Astra OPC
Mě modročervená, Insignie mě na to namlsala a Astře by to slušelo taky, ale jsme oranžový, tak zůstanem.
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW