NÁVOD: Oprava/výměna kabelového svazku dveří
Re: NÁVOD: Oprava/výměna kabelového svazku dveří
Ahoj,
Tak já už mám skoro vyřešeno. Dojel jsem na vrakoviště, ustřihl svazek přímo u řidiče aby byl dostatečně dlouhý a spojil dohromady. Po spojení všeho mi zůstal jeden vodič volný a já nevím k čemu je.
Centrál funguje takže hlavní závada odstraněna.
Z obrázky je vidět že vodič jde z toho konektoru co se dá vyndat z toho většího a je to hnědý vodič z černým proužkem. Nevíte k čemu slouží ?
Děkuji za radu
Kroke
Tak já už mám skoro vyřešeno. Dojel jsem na vrakoviště, ustřihl svazek přímo u řidiče aby byl dostatečně dlouhý a spojil dohromady. Po spojení všeho mi zůstal jeden vodič volný a já nevím k čemu je.
Centrál funguje takže hlavní závada odstraněna.
Z obrázky je vidět že vodič jde z toho konektoru co se dá vyndat z toho většího a je to hnědý vodič z černým proužkem. Nevíte k čemu slouží ?
Děkuji za radu
Kroke
Vauxhall Astra 1.6 Z16XER 5dv rv. 2007
- Reklama
Hnědo-černý vodič u centrálního zamykání, komfortní zavírání okna - signál zavřít (pouze u vozidel s REC - zadní elektronické centrum)Kroke píše:,Z obrázky je vidět že vodič jde z toho konektoru co se dá vyndat z toho většího a je to hnědý vodič z černým proužkem. Nevíte k čemu slouží ?
Děkuji za radu Kroke
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
Děkuji.
Jen mě zaráží jak je tohle možný když jsem svazek vzal z auta co mělo centrál a okna v elektrice a stejně tam jeden kabel chybí.
Nejsou tam třeba na zavírání okna dva? Nemáte někdo schéma zapojení konektoru abych věděl do které díry to dopinovat?
Jen mě zaráží jak je tohle možný když jsem svazek vzal z auta co mělo centrál a okna v elektrice a stejně tam jeden kabel chybí.
Nejsou tam třeba na zavírání okna dva? Nemáte někdo schéma zapojení konektoru abych věděl do které díry to dopinovat?
Pokud to auto nemělo ve výbavě REC, tak tam ten hnědo-černý vodič není.Kroke píše:Děkuji. Jen mě zaráží jak je tohle možný když jsem svazek vzal z auta co mělo centrál a okna v elektrice a stejně tam jeden kabel chybí.
Jo takhle. To mě nenapadlo. Rozumím tomu dobře že REC je zadní velká pojistková skříňka v kufru ?Stan. píše:Pokud to auto nemělo ve výbavě REC, tak tam ten hnědo-černý vodič není.Kroke píše:Děkuji. Jen mě zaráží jak je tohle možný když jsem svazek vzal z auta co mělo centrál a okna v elektrice a stejně tam jeden kabel chybí.
Nevíš jaký piny patří do toho konektoru ? Kam to píchnout najdu snad na starém svazku.
https://translate.google.cz/translate?h ... rev=search
Zobrazení modulů ve výbavě Astra H
1 obrázek je UEC (modul přední elektronické centrum)
2 obrázek je REC (modul zadní elektronické centrum)
3 obrázek (nákres) - je zadní pojistková skříňka u vozidel bez REC
Ještě tam může chybět černo-zelený vodič bezpečnostního zamykání - když vozidlo nemá Alarm z výroby.
Zobrazení modulů ve výbavě Astra H
1 obrázek je UEC (modul přední elektronické centrum)
2 obrázek je REC (modul zadní elektronické centrum)
3 obrázek (nákres) - je zadní pojistková skříňka u vozidel bez REC
Ještě tam může chybět černo-zelený vodič bezpečnostního zamykání - když vozidlo nemá Alarm z výroby.
mironto píše:MQS dutinky.
Neznáš průměr ? popř. odkaz na ně ?
MQS je standard = rozmer. Rozdiely su len v priemere dratu a ci maju byt sealable (SWS), alebo nie (tie idu do dveri).
napr. TE Connectivity 5-963715-1 (priemer dratu 0.5-0.75mm2).
napr. TE Connectivity 5-963715-1 (priemer dratu 0.5-0.75mm2).