mirontova červená Zafira
- Radoš92
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: mirontova červená Zafira
Odřezal, odřezal... Jakto že má Radek OPC s panoramou? Střecha šla pryč, dal tam panoramu a lak... a má jediné OPC s panoramatickou střechou.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER
Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE
- Reklama
Astra H Z19DT caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
- Radoš92
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
1000 zlotých? Tu je za 270 https://allegro.pl/dach-panoramiczny-pa ... 85563.html
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER
Já to dal jako odkaz že ze srandy, ale za střechu i s hagusama necelý dva tisíce je cajk.
Zeptám se tchána na cenu práce.
Ale mám pocit, že by se to mělo řezat u předních sloupků dole a že by mi za tohle karosář pěkně vytahal uši
Zeptám se tchána na cenu práce.
Ale mám pocit, že by se to mělo řezat u předních sloupků dole a že by mi za tohle karosář pěkně vytahal uši
Astra H Z19DT caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Tie stlpiky sa nepouziju. Strecha sa odvrta hore na bodovych zvaroch.
Máš to promyšlené.... a už po záruce, počúvadlo bylo před dvěma lety a tos ji měl čerstvě? Nebo to už jsou tři roky?
//edit: tak to letí kurevsky rychle ...
//edit: tak to letí kurevsky rychle ...
Astra H Z19DT caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Nooo to by bola pecka,len trosku prace no...ale mironto ked sa zapali tak to tam naloziii a bude to topovica potom
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Na cistenie klimatizacie som pouzival raz rocne Sonax cistic klimatizacie od Vojtu. Pomohlo to, ale nebolo to 100%, po vypnuti klimatizacie bol chvilu zapach, kym sa vysusil vyparnik.
https://www.doopla.cz/dily/sonax-cistic ... -2632.html Tento rok som sa rozhodol vyskusat Wurth Coolius.
https://www.doopla.cz/dily/profesionaln ... -3073.html Kupil som novy pelovy filter s aktivnym uhlim a postupoval podla navodu:
https://www.doopla.cz/dily/sonax-cistic ... -2632.html Tento rok som sa rozhodol vyskusat Wurth Coolius.
https://www.doopla.cz/dily/profesionaln ... -3073.html Kupil som novy pelovy filter s aktivnym uhlim a postupoval podla navodu:
- Vysušte výparník; zapněte ventilátor na nejvyšší stupeň po dobu 5 minut s vypnutou klimatizací a nasáváním vzduchu zvenku
- Demontujte pylový (kabinový) filtr
- Aplikujte polovinu obsahu nádobky (cca 20 s) přímo na žebra výparníku (obsah nádobky vystačí na 2 aplikace)
- Zapněte ventilátor na minimum po dobu 10 minut, vozidlo je uzavřené a ventilace běží na vnitřní okruh
- Ponechte dezinfekční látku působit dalších 20 minut v uzavřeném vozidle s vypnutým ventilátorem
- Vysušte výparník a vyvětrejte vozidlo; zapněte ventilátor na nejvyšší stupeň po dobu 5 minut s vypnutou klimatizací a otevřeným vozidlem
- Namontujte nový pylový (kabinový) filtr
- Dlha hadicka je fajn, neviem si ale predstavit, ako by som striekal pripravok na vyparnik len zasunutim hadicky. Je dost makka a tlak z trysky je silny, takze by mi to lietalo v komore ako vypusteny balonik. Musel som chytit hadicku za trysku a strcit celu ruku do komory (nastastie sa cez otvor na vymenu filtra zmestila).
- Striekal som po dobu cca. 20s (na nadobke bola dokonca pisana doba 30s), ale podla vahy nadobky pred a po sa mi nezda, ze by som vystriekal len polku obsahu. Podla mna tam ostala menej ako stvrtina (nevazil som to, odhadujem len tak pocitovo).
- Ti, co pouzivate tento cistic - striekate ho len na vyparnik, alebo nastriekate aj do vyduchov? Alebo toto nie je potrebne a latka sa dostane vsade pomocou ventilacie pocas cistenia?