Kde sehnat toto?
Kde sehnat toto?
Poradi nekdo? U adama to urcite bude stat litr, myslim tu gumovou listu co mam jen jednu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kde sehnat toto?
běž klidně do Opela, stojí to 85,- Kč, číslo dílu je 13 20 526
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
No super diky moc
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
je fakt, že je to zřejmě slabé místečko - mně to taky padá při otevření kapoty akorát vždy zapomenu to něčím zalepit, než to ztratím.
Opel Astra H 1.8 16V 103kW Cosmo
V tydnu pro to jdu, koupim si 2 do zasoby
Tak uz mam zakoupeno, pro jistotu jsem vzal 2 kusy
No jelikoz predtim kdyz jsem to tam nemel to pri zavirani kapoty delalo peknou ranu a ted uz to tlumi tak to asi k necemu dobre bude
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Řekl bych ,že to bude bránit aji průniku svinstva do motoru!Protože já to taky nemám a loni v zimě jsem měl totálně zasr.nej motor(seshora).
Jedeš za autem když je na silnici bordel a všechno to lítá na tebe ,takže to líta aji tou škvírou do motoru!Můj názor!taky to musím koupit!Vždycky když jedu do Opla tak na to myslím a pak na to zapomenu!
Jedeš za autem když je na silnici bordel a všechno to lítá na tebe ,takže to líta aji tou škvírou do motoru!Můj názor!taky to musím koupit!Vždycky když jedu do Opla tak na to myslím a pak na to zapomenu!
Tak já sem tohle chtěl taky. Je to tam jak z funkčního důvodu (má to trochu bránit průniku nečistot do motoru), ale i z estetickýho hlediska - pokud máte chromovou lištu mezi světly, tak bez těch černejch věciček se v tom ošklivě odráží ta přední část kapoty vč. nějakých nýtů. Já to zatím vyřešil černou fólií.
Milosh: brání tyhle kousky plastu nějak tomu svinstvu ze silnice nebo je tam pořád mezera?
Milosh: brání tyhle kousky plastu nějak tomu svinstvu ze silnice nebo je tam pořád mezera?