Kolik km jste nejvic ujeli na plnou nádrž?
Re: Kolik km jste nejvic ujeli na plnou nádrž?
Neviem ti presne povedat, tiez sa mi zda ze to celkom rychlo klesa Ale akoze moze mi to byt jedno ked je realna spotreba do urcitej hodnoty. Hlavne ze to ukazuje a ze to jazdi.
Keby to ale jazdilo. Vcera som sice s blikanim rezervy dosiel na pumpu no po natankovani som nemohol nastartovat.. Nakoniec sa mi to nejako podarilo ale doma uz ani skrt.. neviem ci je v prdeli starter alebo co :/ Auto mam mesiac a uz som donho dal 1000€ a zatial som na nom suvisle bez problemu odjazdil asi len jeden tyzden.. Niekedy mam chut ho zhodit z utesu. Ale to je v tejto teme uz offtopic.
Inak minulu nadrz som prvykrat daval do nafty zimny VIF. Cakal som, ze spotreba klesne ale opak je pravdou, mierne mi stupla.. I ked zmenil som trochu aj styl jazdy a v dedine nechodim na 4ke ale zvacsa na 3ke takze aj to sa asi podpisalo. Moja spotreba je potom tu.
Keby to ale jazdilo. Vcera som sice s blikanim rezervy dosiel na pumpu no po natankovani som nemohol nastartovat.. Nakoniec sa mi to nejako podarilo ale doma uz ani skrt.. neviem ci je v prdeli starter alebo co :/ Auto mam mesiac a uz som donho dal 1000€ a zatial som na nom suvisle bez problemu odjazdil asi len jeden tyzden.. Niekedy mam chut ho zhodit z utesu. Ale to je v tejto teme uz offtopic.
Inak minulu nadrz som prvykrat daval do nafty zimny VIF. Cakal som, ze spotreba klesne ale opak je pravdou, mierne mi stupla.. I ked zmenil som trochu aj styl jazdy a v dedine nechodim na 4ke ale zvacsa na 3ke takze aj to sa asi podpisalo. Moja spotreba je potom tu.
Opel Astra H Caravan, 1.9 74kW (Z19DTL), 2010, Recaro
- Reklama
Ja nemam palubny mam iba ten zakladny TID display ale podla tankovania mam velku spotrebu teraz 200km aj nieco a rucicka takto jak je zaznacene tak nvm ci plavak alebo fakt taka spotreba ale ked tankujem tak dotankujem od blikania cca 50l tak asi plavak je ok a fakt taka spotreba
Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
R.V:2007
1.9Cdti 74kw
Ja pouzivam na spotrebu a servisne ukony spritmonitor. Ale spotrebu si uplne jednoducho vypocitas aj sam. Natankuj plnu, vynuluj si pocitadlo km a jazdi. Pri najblizsom tankovani zas natankuj plnu. A pocet litrov, co si natankoval vydel km na pocitadle deleno 100. Teda napr. natankujes 45l do plnej, odjazdil si 900km tak tvoja priemerna spotreba je 45/9=5l/100km.
Opel Astra H Caravan, 1.9 74kW (Z19DTL), 2010, Recaro
Viem ze tak sa meria spotreba,a tak ju aj meriam,len som chcel vediet ci aj ty mas taky pokles rucicky po 200km,po 200km by sa mala pohnut par mm a nie hentak.Aspom si myslim
Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
1.9Cdti 74kw
Aky tam mas motor?
Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
1.9Cdti 74kw
Tak to mas super
Ja som teraz spravil 720km,a to uz blikala rezerva,a dotankoval som cca 50l.
Ja som teraz spravil 720km,a to uz blikala rezerva,a dotankoval som cca 50l.
Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
1.9Cdti 74kw