CD30MP3 AUX
CD30MP3 AUX
Zdravím... je mi jasné, že už sa to tu riešilo xy krát ale neviem nájsť jednoznačnú odpoveď...
Mám rádio cd30mp3 a chcem aux kábel pôjde to cez nejaký kábel ktorý zapichnem do rádia vyvediem niekde ku pake alebo je to náročnejšie?
Mám rádio cd30mp3 a chcem aux kábel pôjde to cez nejaký kábel ktorý zapichnem do rádia vyvediem niekde ku pake alebo je to náročnejšie?
- Reklama
Re: CD30MP3 AUX
Treba vytiahnut radio a pozriet na vrchu na stitku ci podporuje AUX. Ak podporuje staci natiahnut kabel a ficis
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kw chip
-
myslím že nie.alex97 píše:Nevyznám sa do toho ... ale podporuje to aux či nie ?
prvý obrázok google
http://vehicledata.co/wp-content/upload ... 30-aux.jpg
článok
http://vehicledata.co/opel-cd30-aux/
Opel Zafira 1.8 - 88kW Royal Blue"Borůvka"
Och .... aj som si myslel že nie ale trošku som v to dúfal .. mal som v pláne tam zapojiť aj subac na ktorý mi doma padá prach ale nechcem tam spraviť bordel v kábloch a ťahať zbytočne všade možné ... no nič ostanem pri cdckach
Taky jsem neměl AUX,ale zeptej se na www.pepas.cz mě ho také dodělával
ASTRA H GTC Z 20 LER
- vasekpetr1
Chlapci, mám dotaz: měl jsem vytažené své CD30 MP3 (chtěl jsem se podívat, zda podporuje AUX vstup) a zjistil jsem, že na konektoru pro vstupní kanály je připojen kabel s lanky červeno-fialový a bílo-fialový pro levý a pravý kanál plus černá kostra. Netušíte, kam je daný třížilový kabel zaveden, když na Zafiře nemám žádné mutimediální zařízení, které by AUX vstup využívalo? Pod krytem ruční brzdy jsem si žádného kabelu s konektorem nevšiml, hands-free také nemám. Je škoda daný vstup nevyužít třeba i pro případný převodník USB flešky (pokud by to za nějaký rozumný peníz šlo).
Co na to třeba Standa nebo mironto ?
Díky kluci za odpověď
Co na to třeba Standa nebo mironto ?
Díky kluci za odpověď
Zafira B black line, Z19DT, 2008, WIN: W0L0AHM759G0031xx, 185 tkm
...a bydlím v Hospodě (Červené )...
Když nic nemáš u ruční (pod ruční brzdou 3.5mm konektor pro jack)brzdy tak můžeš do konektoru připojit řeba Yatour nebo cokoliv jiného .Já šel opět do číňana z ali. Plus jsem si dodělal originál AUX u ručky přes přepínací relé ,takže když hraje MP3 čína tak se odpojí 3.5mm jack a naopak.
Opel Astra H GTC 1.9 CDTI 110 kW
pajakuv ASTROLET
pajakuv ASTROLET
- vasekpetr1
Čau Pájo, na to jsem na Ali taky koukal, ale jak máš pořešené spínání toho relé? Někde máš udělaný přepínač? Na Žirafě v tunelu toho moc nevymyslím, ale také zkusím něco podobného udělat. Díky.
Zafira B black line, Z19DT, 2008, WIN: W0L0AHM759G0031xx, 185 tkm