Coolant level
Coolant level
ahoj, prosím o radu....poslední dobou se mi zobrauje na displeji hláška Coolant level. V nádržce mám přitom dostatečné množství chladící kapaliny. Zobrazuje se mi to většinou jak stojím byť do mírného kopce, ale ne vždy, je to třeba jednou do týdne. Přitom do kopce jezdím každý den. I v tom kopci, když se mi to zobrazilo, tak sem zastavil a podíval se do nádržky, tak dostatečné množství. Po nějaké chvíli hláška sama zmizí. Nenapadá někoho něco, čím by to mohlo být ? Diagnostika neukazuje žádnou závadu. Děkuji.
Opel Astra H Kombi (L35), 1.6, 85kW, r.v. 09/2010, motor Z16XER, VIN: W0L0AHL35A2106103, najeto cca 138t km
- Reklama
- BikerMarius
Re: Coolant level
A co zanesene cidlo nebo kontakt na nem.
Vyčisti kontakty v nádržce.
Opel Astra Twintop Cosmo 1.9CDTI 110Kw MKJ VCU UHP-4 CID
Vyčistiť poriadne nádržku chladiacej kvapaliny.
Astra H Caravan 1.7 CDTi, 59 kW, r. v. 2005
Ja mam rovnaky problem, nadobka je spinava, tipujem ze plavak tiez. Preplachoval som ju technickym benzinom ale moc to nepomohlo, je to spinave stale. Mas tip cim inym to skusit precistit?
EX:Opel Astra 1.6 85kW 2009 (Z16XER)
EX: Opel Astra 1.6 77kW 2005 (Z16XEP), Irmscher packet
Není nic jednoduššího než nádobku vyměnit za novou ,není to tak dávno co jsem to dělal .
https://granex.cz/autodily/opel/astra-h ... tId=551553
https://granex.cz/autodily/opel/astra-h ... tId=551553
Opel Astra H GTC 1.9 CDTI 110 kW
pajakuv ASTROLET
pajakuv ASTROLET
Hej asi to tak urobim, v septembri bude auto potrebovat velky servis, aj vymena termostatu, tak k tomu prihodim aj novu nadobku.
EX:Opel Astra 1.6 85kW 2009 (Z16XER)
Já som nádržku čistil nejakým tým prípravkom na čistenie kúpelní. Pamätám sa len že to bolo ružové a keď som to nalial do vymontovanej nádržky tak to začalo riadne peniť. Občas som s nádržkou zatrepal a zhruba po pol hodine som ten ekrazit z nádržky vylial, poriadne niekoľkokrát vypláchol. Po namontovaní do Astry už to chybu nezahlásilo a je to asi 5 až 7 rokov.
Astra H Caravan 1.7 CDTi, 59 kW, r. v. 2005