Modul Komfortní Jednotky - MKJ (dříve "Teploměr vody")
Re: Modul Komfortní Jednotky - MKJ (dříve "Teploměr vody")
U mě je také světelný sensor hodně "přísný". Přepíná poměrně brzy, tedy nehrozí že by byla skoro tma a vzadu jsem měl zhasnuto.
Tuto verzi MKJ (s denním svícením) mám vyzkoušenou, zatím vše perfektní. Chce to mít ale nastaven německý systém. Potom mám přepínač na auto a nic neřeším, když vjedu do podjezdu rozsvítí se celé auto, vyjedu ven a přepne se zpět na spodek dole.
Tuto verzi MKJ (s denním svícením) mám vyzkoušenou, zatím vše perfektní. Chce to mít ale nastaven německý systém. Potom mám přepínač na auto a nic neřeším, když vjedu do podjezdu rozsvítí se celé auto, vyjedu ven a přepne se zpět na spodek dole.
Astra H Sport, Z18XER 103 KW r. 2008, IDS+, Bi-Xenon, Keyless (Open&Start)
- Reklama
Tak zkus třeba tohle https://www.youtube.com/results?search_ ... ra+H%2FMK5milosh píše:Ja vim, tak to pak zustanu u klasiky, nemam rad, kdyz je skoro tma a aut sviti "stezi predek".
Akorád musíš nějak dovézt káblíky a napojit je do předních světel denního svícení.
Opel Astra Twintop Cosmo 1.9CDTI 110Kw MKJ VCU UHP-4 CID
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
milosh píše:Diky, tak jeste posledni info, lze nstavit, aby svitilo to denni sviceni a zaroven zadni svetla?
Jak to, že to nejde. Vždyť zadní obrysovky se povoluje variantou 5 v REC. A denní svícení (potkávačky) se povoluje v UEC. Pokud tedy Op-Comem vypnu denní svícení vepředu, se zadkem to nemá nic společného. Jedna věc je, že to tak být nemá, ale druhá, že to jde...PepaS píše:Ne. S denním svícením zadní světla svítit nemají.
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, ale řeč byla o nové funkci denního svícení implementované v MKJ, a s tou nastavení denního svícení v UEC / REC nemá nic společného.
Až se u tebe zastaví Vendelín na konfiguraci displeje, tak se na to můžeš podívat - má MKJ s nejnovější FW verzí.
Až se u tebe zastaví Vendelín na konfiguraci displeje, tak se na to můžeš podívat - má MKJ s nejnovější FW verzí.
Jaká je prosím poslední verze FW a co všechno umí?
Děkuji
Děkuji
Vectra C Caravan 1,9 CDTI r.v.2005
Možnost diagnostiky Olomouc a okolí OP-COM Professional CZ verze 131125d
Možnost diagnostiky Olomouc a okolí OP-COM Professional CZ verze 131125d
-
- Kontaktovat uživatele:
Zatím jen takto v DE, časem aktualizuji i na CZ webu...
Zdravím
Poslední dobou mě nějak zlobí modul MKJ v nastavení mě mízi funkce a znovu se objevují.Třeba řízené svícení nebo zavíráni oken atd. Když to na stavím tak to jde.A když znova nastartuji a otevřou nastavení a zjistím ,že funkce na displeji už zase není jen čistý displej mezi ostatnimi funkcemi
Díky za odpověd
Poslední dobou mě nějak zlobí modul MKJ v nastavení mě mízi funkce a znovu se objevují.Třeba řízené svícení nebo zavíráni oken atd. Když to na stavím tak to jde.A když znova nastartuji a otevřou nastavení a zjistím ,že funkce na displeji už zase není jen čistý displej mezi ostatnimi funkcemi
Díky za odpověd
-
- Kontaktovat uživatele:
Bude to stejný případ jako > ZDE <.
Uvažuji o pořízení této krabičky. Je to super věc. Mám k tomu tento dotaz. Ač jsem přes červené HLEDAL nenašel. UHP aktivuji pouze přes diagnostiku, nebo nějak jináč?
Dále jsem zkoušel vypátrat verzi softu, ale marně. Někde jsem tady vyčetl, že to jde přes Setigs a BC čudlíky, ale mě to nejde. Mám GID a CD30.
Děkuji
Dále jsem zkoušel vypátrat verzi softu, ale marně. Někde jsem tady vyčetl, že to jde přes Setigs a BC čudlíky, ale mě to nejde. Mám GID a CD30.
Děkuji
H SW Z19DT COSMO
-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud modul UHP ve voze je, uvidíš na displeji záložkou s ikonou telefonního sluchátka. Pokud nevidíš, potom modul UHP nemáš.
Postup určení SW verze displeje je > ZDE <.
Postup určení SW verze displeje je > ZDE <.