![Překvapený :o](./images/smilies/icon_e_surprised.gif)
Radarův kombajn
Re: Radarův kombajn
Zdar, mám problém po výměně oleje mám větší spotřebu nafty, tak o 1 ž 1,5 l
, může být problém ve špatným olejovým filtru,oproti původnímu byl o cca 20 mm nižší. Prodejce, který mi filtr prodával,že prý filtry do 1,7 Cdti jsou všehny stejný bez rozdílů výkonu,ale něják se mi to auto ted nezdá
![Překvapený :o](./images/smilies/icon_e_surprised.gif)
Dříve Corsa r.v 91 GSi,Astra G 1.6 r.v 98,Zafira 1.8 r.v 99 a nyní Astra H Caravan 1.7 CDTI 92 KW R.V.2008
- Reklama
Zdar lidičky, uvažujeme s manželkou,že bude mít Astra sourozence v podobě Zafiry, uvažuji hodně o této http://www.cars.cz/inzerce/osobni-auto- ... 44027.html co jí říkáte?
Dříve Corsa r.v 91 GSi,Astra G 1.6 r.v 98,Zafira 1.8 r.v 99 a nyní Astra H Caravan 1.7 CDTI 92 KW R.V.2008
Ahoj všichni, moc vás prosím o pomoc opravdu moc, stal sem se účastníkem nehody - nadal mi přednost starší pán a pomuchlal mi celý pravý bok, airbag v sedačce i ve střeše KO, vapadla poloosa a zlomené rameno, rám motoru a MOTOR OK přikládám foto, řeším jestli oprava nebo prodej na nd
asi hodne zalezi na tom, co rekne pojistovna. kdyz totalka, tak doporucuji prodat pres aukci pojistovny. pokud vypadla poloosa, to bude i neco na prevodovce, asi bych se na to vykaslal, dle foto to bude i b-sloupek, menit obe dvere ![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Opel Astra 1,8 103 kW, Z18XER, Caravan, Cosmo, 2009, White Astra H Squadron