Po bezzavadovych 80 000 km, astra zacala robit problemy. Auto z casu na cas zacuka a zdochne,
potom sa neda nejaky cas nastartovat (5-20 min).
Robi to iba rozohriate. PO napojeni na komp tam bola iba tato jedna zavada (porucha snimaca klukoveho hriadela).
POdla toho co som vycital, moze to byt ten snimac, alebo nieco s cerpadlom, vstrekovanim.
Snimac objednany (100 Eur), uvidime...
Stretol sa niekto s podobnym problemom (Opel astra 1.7 CDTI 74Kw)
Chyba snimaca klukoveho hriadela
- Reklama
Re: Chyba snimaca klukoveho hriadela
Mně odešel tenhle snímač na minulém autě (Corsa B, 1.2), projevy byly prakticky stejné, až jsem jednoho dne zůstal stát na křižovatce. Po výměne snímače bylo vše OK.
Vdaka za odpoved... tak dufam ze to dopadne dobre
necituj prosím poslední příspěvek, použij tlačítko odpovědět, citace smazána, Mike.S
necituj prosím poslední příspěvek, použij tlačítko odpovědět, citace smazána, Mike.S
Tento snímač mi taky odešel. Motor se prostě zastavil a už nešlo nastartovat. Po asi půlhodině už zase běžel normálně. Identifikovali poruchu čidla otáček klikového hřídele a po výměně vše O.K.
JaMa
Opel Astra H, 1,7 CDTI, 74 kW (2005)
Opel Astra H, 1,7 CDTI, 74 kW (2005)
takze po vymene snimaca vsetko v poriadku,
inak v tomto aute je "firmware" + elektronika real shit... ovladanie na volante funguje ako chce,
tempomat vo vlhkom prostredi nad 120 km/h hadze nejaku chybu motora, ktora po 1-10 min zmizne. Niekedy po dlhej jazde s tempomatom a naslednej kratkej prestavke, sa mi odmieta znova zapnut, musim podradit na 3, a potom sa zapne, potesi hlavne na dialnici Ovladanie na radiu pokazene, ide len zapnut a vypnut. Malickosti, len uz ich je privela... asi budem musiet nastivit RomanK
inak v tomto aute je "firmware" + elektronika real shit... ovladanie na volante funguje ako chce,
tempomat vo vlhkom prostredi nad 120 km/h hadze nejaku chybu motora, ktora po 1-10 min zmizne. Niekedy po dlhej jazde s tempomatom a naslednej kratkej prestavke, sa mi odmieta znova zapnut, musim podradit na 3, a potom sa zapne, potesi hlavne na dialnici Ovladanie na radiu pokazene, ide len zapnut a vypnut. Malickosti, len uz ich je privela... asi budem musiet nastivit RomanK
prosim vas co moze ovplivnit snimac kluk,zevraj vtedy aj skacu otacky,co mi aj skacu tak cca 1...2mm,ovplivnuje tento snimac este nieco?dakujem
Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
R.V:2007
1.9Cdti 74kw
R.V:2007