Tak to je ten plech. Nemáte ho někdo na nějakým vraku? Nebo nevíte kde by mohli mít? Rád bych klidně starší, ale nesežraný. Nový za ty peníze až v krajní nouzi
Díky
Ochranný kryt palivové nádrže a nad koncovým výfukem
- Reklama
Re: Ochranný kryt palivové nádrže a nad koncovým výfukem
Čauko dnes mi odpadol ten kryt nad koncovým výfukom, preto sa chcem spýtať či je tam potrebný, alebo ho jednoducho vyhodiť - v blízkosti sú len plechy niič horlavého palivové potrubie je na druhej strane a nádrž je tiež mimo bolo tu pár komentov jedny plech lepili alebo dávali podložky a boli aj názory že je to tam zbytočné tak ako je to? Akú máte skúsenosť tí ktorí ste ho vyhodili.
Astra h 1,6 77Kw r. 2006, Mitsubishi ASX 1,6 86Kw r. 2015,
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
ja treba videl na astra gtc 1.3 cdti tam vubec od vyroby nebyl..jedna-li se tedy o plech nad zadnim dilem vyfuku
Opel Astra OPC
ano ide o ten plech nad zadným dielom vyfuku a čítal som tvoj príspevok zo 17 záři 2012sladas opc píše:ja treba videl na astra gtc 1.3 cdti tam vubec od vyroby nebyl..jedna-li se tedy o plech nad zadnim dilem vyfuku
nikto ničnero píše:Čauko dnes mi odpadol ten kryt nad koncovým výfukom, preto sa chcem spýtať či je tam potrebný, alebo ho jednoducho vyhodiť - v blízkosti sú len plechy niič horlavého palivové potrubie je na druhej strane a nádrž je tiež mimo bolo tu pár komentov jedny plech lepili alebo dávali podložky a boli aj názory že je to tam zbytočné tak ako je to? Akú máte skúsenosť tí ktorí ste ho vyhodili.
Ja ho na dvojlitri nemám už vyše roka a čo ja viem. Teplomer som tam nikdy nedával, tak neviem posúdiť.
diky