Popis:: překlad dipleje GID
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Popis:: překlad dipleje GID
Ne, jen ti to bude ukazovat blbosti. Nebo ---
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Reklama
Zdravim.
Mam Astru H Caravan r.v. 2006, rádio CD30 mp3 a GID. Nicméně mi to nezobrazuje údaje o aktuální ani průměrné spotřebě ani dojezd v km. Do testovacího modu BC se dostanu, ale ani tam dojezd není zobrazen.
Jestli jsem to pochopil, je potřeba tyto funkce aktivovat přes diagnostiku. Zakolik a kdo by to uměl v Praze?
Mam Astru H Caravan r.v. 2006, rádio CD30 mp3 a GID. Nicméně mi to nezobrazuje údaje o aktuální ani průměrné spotřebě ani dojezd v km. Do testovacího modu BC se dostanu, ale ani tam dojezd není zobrazen.
Jestli jsem to pochopil, je potřeba tyto funkce aktivovat přes diagnostiku. Zakolik a kdo by to uměl v Praze?
www.lifephoto.info
- vojtavojta
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
caute,
Mám v astre CD30 Mp3, palubny pocitac mi v zakladnej obrazovke ukazuje 2 hodnoty: dojazd a aktualnu spotrebu. Kamarat co ma tiez astru ma zobrazenu este aj priemernu spotrebu, tiez ma CD30 MP3 ale s CD mechanikou pod kolieskom a 9 tlacidlami - ta novsia verzia od grundigu
Da sa to nejak nastavit aby mi to zobrazovalo tiež aj priemernu spotrebu alebo nie? V BC to priemernu spotrebu zobrazuje, aj do servisneho menu som sa dostal, tiež to tam je. Akurat na ten zakladny displej to neviem dostat.
Vdaka za rady
Mám v astre CD30 Mp3, palubny pocitac mi v zakladnej obrazovke ukazuje 2 hodnoty: dojazd a aktualnu spotrebu. Kamarat co ma tiez astru ma zobrazenu este aj priemernu spotrebu, tiez ma CD30 MP3 ale s CD mechanikou pod kolieskom a 9 tlacidlami - ta novsia verzia od grundigu
Da sa to nejak nastavit aby mi to zobrazovalo tiež aj priemernu spotrebu alebo nie? V BC to priemernu spotrebu zobrazuje, aj do servisneho menu som sa dostal, tiež to tam je. Akurat na ten zakladny displej to neviem dostat.
Vdaka za rady
ASTRA H Caravan 1,6 77kW
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nastavit se to nedá. Je to záležitost displeje a jeho softu. Jediná možnost je, nechat si přehrát novější software do displeje...
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
Dá se prosím nějak vypnout to otravné upozornění na ledovku? Myslím tím to vyskakující okno, které je nutné potvrdit? Nějak to tu nemohu najít.
Pokud máš na mysli pouze okamžité zrušení upozornění, tak zmáčkni levé ovládací tlačítko pro radio na volantu.kratales píše:Dá se prosím nějak vypnout to otravné upozornění na ledovku? Myslím tím to vyskakující okno, které je nutné potvrdit? Nějak to tu nemohu najít.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
- vojtavojta
On asi myslel uplne odstraneni hlasky,ale to nevim,jestli to jde. To by mohl vedet nas guru PepaS.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Je potrebne preprogramovat index v GIDe/CIDe cez TECH2 alebo OPCOM.
To je ono, všem díky moc a mirontovi obzvlášť. Do indexu mě vůbec nenapadlo se podívat