blinkr blikne jednou
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Re: blinkr blikne jednou
Zatial nikto neposkytol rozumne vysvtleni, alebo ako chybu napravit.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
- Reklama
mám stejný problém, ale na svolávačce na CIM jsem už byl...
a mám tempomat
a mám tempomat
Teraz v zime, keď boli tie veľké mrazy, takisto rovnaký problém. Tiež už som bol na zvolávačke. Zvolávačka vyriešila chybu imobilizéra, ale toto nie.
Opel Astra H Caravan 1,9 CDTi, 88 kW, 16V, OPC line 1
Podle mě je problém v tom, že páčka při těch nízkých teplotách nesepne druhý kontakt (trvalé blikání) v CIMu. Když dáš dolu páčku, tak se sepne trojblik a jak jí pustíš, tak jde znovu přes trojblik a tím to blikání vypneš. Zkusil jsem páčku dole ještě trochu přitlačit a potom se spustilo normální blikání.
Myslím že problém bude v tom, že je to všechno z plastu a ten hodně teplotně pracuje, takže když se sníží teplota, tak se plast smršťuje a ten druhý kontakt už se nesepne...
Myslím že problém bude v tom, že je to všechno z plastu a ten hodně teplotně pracuje, takže když se sníží teplota, tak se plast smršťuje a ten druhý kontakt už se nesepne...
Tak mám ještě jeden postřeh. Když o páčku jenom "brnknu" (ale dám jí až dolu), tak se blinkr normálně sepne. Stačí jenom dát páčku dolu a hned jí pustit. Když jí dole podržím (třeba vteřinu), tak udělá jenom ten jeden blik..