Výměna parkovacích žárovek za LED diody
Výměna parkovacích žárovek za LED diody
Zdravím pánové.
Mám dotaz.
U mé Astry H mám AFT bixenony a celkem mě štve barva parkovaček " jako pomeranče".
Zkoušel jste tam někdo místo klas. žárovek dát LED diody? Popř. jaké a co jste tam dali za odpory,kvůli BC a funkci check kontrol.
Díky za radu. Roman
Mám dotaz.
U mé Astry H mám AFT bixenony a celkem mě štve barva parkovaček " jako pomeranče".
Zkoušel jste tam někdo místo klas. žárovek dát LED diody? Popř. jaké a co jste tam dali za odpory,kvůli BC a funkci check kontrol.
Díky za radu. Roman
Astra Caravan 1.9 cdti 88Kw (8v)
- Reklama
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výměna parkovacích žárovek za LED diody
co jsem slysel tak check control nepozna ze tam jsou diody takze by nemel problem je vymenit za seriove parkovacky
Opel Astra OPC
Obyčajná led-ka ti tam svietiť nebude. Check control ti to hneď vyhodí na displey, že ti nesvieti parkovačka. Dajú sa kúpiť led-ky, tzv. čipové, ktoré majú v sebe odpor a tie už svietia bez problémov. Ja som ich kupoval v lete za nejakých 20 eur/ 2ks
Opel Astra H Caravan 1,9 CDTi, 88 kW, 16V, OPC line 1
Ja check control mam a vpredu jsem vymenil obrysovky za ledky a normalne funguji a nic to nehlasi.
No to ja som sa ich nakupoval a žiadné obyčajné ledky mi nesvietili.
Opel Astra H Caravan 1,9 CDTi, 88 kW, 16V, OPC line 1
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Tak poradte ake tam budu svietit bez problemov. Ja som sa docital, ze je treba pouzit k LEDke rezistor. Nieco sme uz rozpisali tu:
http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php? ... highlight=
http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php? ... highlight=
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Pepcco porad ake kupit a kde.pepcco píše:No to ja som sa ich nakupoval a žiadné obyčajné ledky mi nesvietili.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Ja som kúpil Osram Blue Vision a svieti to pekne na bielo
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Myslis klasiku vsak? Nesvietia prilis do modra?Kesi píše:Ja som kúpil Osram Blue Vision a svieti to pekne na bielo
Naposledy upravil(a) swabel dne 16 pro 2009, 21:21, celkem upraveno 1 x.
Nó tak nie osram ale philips - svietia pekne do biela
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan