Výměna žárovky blinkru-přední světlomet-facelift-vectra C
Výměna žárovky blinkru-přední světlomet-facelift-vectra C
Nevíte jak vyměnit/vyjmout žárovku směrovky předního světlometu AFL facelift (vectra C)? Světlomet mám na stole, ale plastová objímka s chytem nelze točit-nemá závit a pokud se musí vypáčit z plastového pouzdra (na straně je malé vybrání) chci ci to ověřit než něvo urvu..předem dík za radu.
Vectra C Caravan 2006 1.9 CDTI 110kw
- Reklama
Re: Výměna žárovky blinkru-přední světlomet-facelift-vectra
Objímku směrovky pootoč proti směru chodu hodinových ručiček a vyndej (nemá závit, pouze výstupky)Marinaaaa píše:Nevíte jak vyměnit/vyjmout žárovku směrovky předního světlometu AFL facelift (vectra C)? Světlomet mám na stole, ale plastová objímka s chytem nelze točit-nemá závit a pokud se musí vypáčit z plastového pouzdra (na straně je malé vybrání) chci ci to ověřit než něvo urvu..předem dík za radu.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
I to jsem zkoušel..pootočí se o par milimetrů (nemalou silou) a když tahám (nemalou silou)..nic..trochu jsem to i promázl jestli nevadí nečistoty..no hlavně že vím jak to má jít. Budu zkoušet dál. Díky za odpověď.
Je to zalehlé ,jak jsem ti psal na jiném foru,nutno pootočit cca 30st doleva.
Tak vyřešeno..bylo nutné otočit PO směru chodu hod.ručiček (jako bajonet cca 30 stupňů) a přes těsnění vytáhnout. Problém v žárovce nebyl, ale byl přepálený kontakt světlometu (zřejmě díky check control). Snad to někomu pomůže.