Diagnostika - Dotazy na chybové hlášky
Re: Diagnostika - Dotazy na chybové hlášky
Děkuji. zkusil jsem to přeložit a moc chytrý z toho nejsem... myslíš,že bys mi to mohl přiblížit?
jedná se o snímač? Turbo? pumpu? moc děkuji.
jedná se o snímač? Turbo? pumpu? moc děkuji.
- Reklama
zdravím potřeboval bych poradit k chybě ecn 000106 podle aplikace na čtení kódu mi to napsalo toto: 1.Manifold absolute pressure
2.barometric pressure circuit range
3.performance problém
přeloženo Googlem
1.absolutni tlak sběrného potrubi
2.rozsah barometricky tlak okruhu
3.problem výkonu
jenže auto nejeví známky ztráty výkonu nebo nějaké závady pořadí někdo? dík
2.barometric pressure circuit range
3.performance problém
přeloženo Googlem
1.absolutni tlak sběrného potrubi
2.rozsah barometricky tlak okruhu
3.problem výkonu
jenže auto nejeví známky ztráty výkonu nebo nějaké závady pořadí někdo? dík
zdravím všetkých.
prosím o radu vyskočilo mi chybové hlásenie 10008, 40004 čo už poznám nakoľko som to riešil viackrát čistením EGR. Ale je tam nove 42A05. Auto skočí do núdzového režimu asi po 1 min a svieti kontrolka motora. Aktuálne vyše roka mám zaslepené EGR a namontovaný EGR emulátor. Doteraz bez problémov. Najazdené cca 12 000 km takto upravené. Opel ZAFIRA 1,9 DTH 150 k, automat 6 st, 2007/12. ďakujem všetkým za pomoc
prosím o radu vyskočilo mi chybové hlásenie 10008, 40004 čo už poznám nakoľko som to riešil viackrát čistením EGR. Ale je tam nove 42A05. Auto skočí do núdzového režimu asi po 1 min a svieti kontrolka motora. Aktuálne vyše roka mám zaslepené EGR a namontovaný EGR emulátor. Doteraz bez problémov. Najazdené cca 12 000 km takto upravené. Opel ZAFIRA 1,9 DTH 150 k, automat 6 st, 2007/12. ďakujem všetkým za pomoc
Takže napriek tomu, že sa nikto neozval tu je odpoveď- kuna -zver prehryzla napájacie káble emulátora ( preto núdzový režim) po oprave sme zistili ďalšiu závadu aj kábel čidla teploty do DPF filtra bol rozhryznutý. Poškodenie kábla emulátora - nudzový režim kod 10008, 40004 a snímač poškodený 42A05 . Už len dúfam, že bude dať opraviť a spojiť ten kábel.
Zdravím pánové a dámy. kdo by věděl ECN 11517?
Děkuji za rady
Děkuji za rady
OPEL ZAFIRA B Z18XER 103kW 2007 cosmo LPG OP-COM MKJ
Všeobecně u různých typů motorů je chyba P1151 - dlouhodobá korekce (málo) paliva HO2S (Vyhřívaná lambda sonda koriguje množství paliva ve větším nebo menším než stanoveném množství v %).renek18 píše:Zdravím pánové a dámy. kdo by věděl ECN 11517?
Děkuji za rady
Jelikož máš v popisu OP-COM, tak si nech vypsat uloženou chybu přímo přes OP-COM, který vypisuje pětimístný kód, ale běžně se používá pouze čtyřmístný kód.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
Tak oprava.
přes op-com zjištěno P0115-71 aP0115-13 +U2105-00 +U2139-71
podle hledání a zjištění,že se mi spíná ventilátor chladiče,si myslím,že to bude čidlo
teploty chladící kapaliny. Jen nevím které,jsou dva.
podle hledání a zjištění,že se mi spíná ventilátor chladiče,si myslím,že to bude čidlo
Chyba: P0115 - Obvod regulace chladící kapaliny (senzor B39A je u motoru vedle termostatu ze strany autobaterie), zkontroluj pojistku FE6.renek18 píše:Tak oprava.
Chyba: U2105 - Sběrnice CAN, není komunikace s ECM (řídící modul motoru), zkontroluj pojistky FE21, FE22, FE30 (pojistky v motorovém prostoru).
Chyba: U2139 - Sběrnice CAN, není komunikace s CIM (modul sloupku řízení), vadné/špatné spojení s obvodem sběrnice CAN.
Pro informaci, ten druhý senzor snímání teploty chladící kapaliny B39B je dole na chladiči ze strany boxu sání.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
Pojistky zkontrolovány,byly ok.
Vyměněny obě čidla,op-comem vymazány
chyby a auto zase funguje jak má
Děkuji členu Stan. za rady
Vyměněny obě čidla,op-comem vymazány
chyby a auto zase funguje jak má
Děkuji členu Stan. za rady
V pohodě a hlavně, že je to v pořádku .