klimatizace problém
Re: klimatizace problém
Tak jsem byl po 2 letech na naplnění klimatizace, a tam jsem zjistil, že se mi netočí sahara klimatizace Elektrika bude ok, protože když jsme se jí snažili pomoc tak se měla tendenci točit, ale neměla sílu.. Tak že to vypadá na uhlíky.
Nevíte o někom kdo by byl ten motor schopen za slušnou cenu opravit? kupovat nový se mi nechce, když sem teď dal dost peněz za opravu M32 + výměnu setrvačníku a spojky..
Nevíte o někom kdo by byl ten motor schopen za slušnou cenu opravit? kupovat nový se mi nechce, když sem teď dal dost peněz za opravu M32 + výměnu setrvačníku a spojky..
Astra H caravan 1.7 CDTI, 81kw, r.v. 2008/CD 70 NAVI/CID/
- Reklama
Ahoj všem,
mám následující problém s klimatizací:
je nově doplněna a zkontrolována, tak jako každý rok, nicméně se mi stává, že kompresor sám od sebe vypne a za chvílí zase zapne, konkrétně na něm sepne spojka a pustí se i sahara, chvíli běží a najednou spojka i sahara vypne. Takto se to opakuje dokola. Neudělá to ale pokaždé, jen někdy. Udělá to jak na automatice, tak v manuálním ovládání. Dnes jsem jel, normálně chladila, ale když jsem vystoupil, abych otevřel vrata, tak jsem to vypínaní a zapínání zaregistroval, ale o dvě hodiny později jsem jel asi 15 km, pak jsem zastavil a běžela normálně. Nevíte někdo prosím, co by to mohlo být?
Děkuji všem za odpověď.
mám následující problém s klimatizací:
je nově doplněna a zkontrolována, tak jako každý rok, nicméně se mi stává, že kompresor sám od sebe vypne a za chvílí zase zapne, konkrétně na něm sepne spojka a pustí se i sahara, chvíli běží a najednou spojka i sahara vypne. Takto se to opakuje dokola. Neudělá to ale pokaždé, jen někdy. Udělá to jak na automatice, tak v manuálním ovládání. Dnes jsem jel, normálně chladila, ale když jsem vystoupil, abych otevřel vrata, tak jsem to vypínaní a zapínání zaregistroval, ale o dvě hodiny později jsem jel asi 15 km, pak jsem zastavil a běžela normálně. Nevíte někdo prosím, co by to mohlo být?
Děkuji všem za odpověď.
Pánové, podle čeho se řídit při výběru dobrého chladiče klimatizace? Jak zjistím, že to není z recyklátu krom potěžkáním? Kdo má jaké zkušenosti s tou či onou značkou? Díky za reakci
Astra H caravan, rv:2005, 1,7cdti, 74Kw
zdravim hosi..prosim vas o radu.. bude mi tento kompresor pasovat na moju Z19DT ? s manualnou klimov? bo som ztoho jelen.
http://www.autodielyonline24.sk/nrf-2387968.html
dakujem za nejake info.. cavteee
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Podle OEM čísla: 68 54 065 nebo 18 54 530 by měl pasovat, nejlépe je ale kontrola OEM dle VIN.silver píše:zdravim hosi..prosim vas o radu.. bude mi tento kompresor pasovat na moju Z19DT ? s manualnou klimov? bo som ztoho jelen.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Ak nevies, ci bude pasovat, alebo potrebujes nacenit, posli mi VIN a pozriem, skontrolujem, nacenim
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Chlapi dakujem
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
Ahoj pánové (a dámy?). Odešel mi klimakompresor, doporučí někdo kde a jaký koupit? Koukal jsem, že jsou se zárukou 24 měsíců už někde od 5500,- ale je víc typů a nevím co zvolit? Mám Zafiru B 1.8 103kW (Z18XER) s automatickou klimou.
Díky moc
Díky moc
Zafira B 1,8 16v 103kW
Ahoj, poradíte prosim někdo kde koupit levně slušnej chladič klimatizace na astru h cdti 1.7 74kw, s manualni klimou? Ideálně nejakej i s těma O tesnenima oběma. A nejlépe v Praze,dik
Motor Z17DTH (74kW)Poborak píše:Ahoj, poradíte prosim někdo kde koupit levně slušnej chladič klimatizace na astru h cdti 1.7 74kw, s manualni klimou? Ideálně nejakej i s těma O tesnenima oběma. A nejlépe v Praze,dik
Chladič klimatizace s odvodňovací nádržkou úplný, Ident UZ1 OEM GM 93178961 (Opel 18 50 099)
http://ecat24.com/opel/catalog/part/1/9/99/31/172/ Viz položka č.3
Například tady pro porovnání cen.
https://autodilos.cz/vyhledavani?search=93178961
Nebo najdi jiný obchod, který má výdejní místo přímo v Praze
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993