egr čištěni
egr čištěni
Ahoj všichni, jsem tu nový a chtěl bych se zeptat když vyčistím EGR ventil a vrátím spět je nutné nastavit diagnostikou nebo ne a to samé když vyměním palivový filtr? Zatím jsem s tím neměl zkušenost vlastnil jsem 18 let Toyotu Corollu a toto jsem nemusel řešit. Díky za rady.Jinak jedná se o Astru 1.7.td 50kw
- Reklama
- pepino231187
- Kontaktovat uživatele:
Re: egr čištěni
Ahoj
Já jsem tet čistil ventil poprvé. Mám najeto 198000 tak jsem říkal, že se na to juknu.
Ve ventilu a v trubce sání byl průměr cca jen 15mm. Všechno jsem to vydrbal a vyčistil.
Sesadil jsem to do kupy a auto nechtělo nastartovat. Jako když je ucpaný sání.
Znovu jsem zkusil odpojit a připojit baterku, cca 10vteřin jsem točil a nakonec nastartovala a už 3000km OK.
Nejspíš to bylo tou klapkou před ventilem, tu jsem měl taky venku.
Čistit to budu tak za dalších 190000km
Já jsem tet čistil ventil poprvé. Mám najeto 198000 tak jsem říkal, že se na to juknu.
Ve ventilu a v trubce sání byl průměr cca jen 15mm. Všechno jsem to vydrbal a vyčistil.
Sesadil jsem to do kupy a auto nechtělo nastartovat. Jako když je ucpaný sání.
Znovu jsem zkusil odpojit a připojit baterku, cca 10vteřin jsem točil a nakonec nastartovala a už 3000km OK.
Nejspíš to bylo tou klapkou před ventilem, tu jsem měl taky venku.
Čistit to budu tak za dalších 190000km
Opel Astra kombi 1,7CDTI Z17DTH rok 2005
Re: egr čištěni
Já ještě vymazávám chyby. jsou tři. Ale na to mám navigaci Garmin která má tuhle možnost.cadisj píše:Ahoj všichni, jsem tu nový a chtěl bych se zeptat když vyčistím EGR ventil a vrátím spět je nutné nastavit diagnostikou nebo ne a to samé když vyměním palivový filtr? Zatím jsem s tím neměl zkušenost vlastnil jsem 18 let Toyotu Corollu a toto jsem nemusel řešit. Díky za rady.Jinak jedná se o Astru 1.7.td 50kw
Opel Astra Twintop Cosmo 1.9CDTI 110Kw MKJ VCU UHP-4 CID