H7 LED do hlavnich svetlometu.
Re: H7 LED do hlavnich svetlometu.
V retezci autodilu a autodoplnku Bep's tady v Italii, jsou i H7 homologovane pro provoz na pozemních komunikacích. Akorat cena je 200€/ks...
Naposledy upravil(a) Mauro dne 26 bře 2016, 11:43, celkem upraveno 1 x.
ZAFIRA 1.9 CDTI Cosmo; 120 PS; 7 mist; Sky Flex; 17" alloy wheels
- Reklama
A má nebo někdo zkoušel šoupnout LED žárovky do zadních lamp? (blinkry, obrysove)? jsou tam zase potřeba odporove?
Opel Zafira B, 1.8 benzín, 103 kW
Já pořád nechápu co vás na těch ledkách tak fascinuje!!!! Rád se nechám poučit.
Jo, zkusenost mam asi o 2 auta zpatky, s podobnym typem zarovek. (nevim jestli si zaslouzi jim rikat zarovky)Cyberpete píše:A má nebo někdo zkoušel šoupnout LED žárovky do zadních lamp? (blinkry, obrysove)? jsou tam zase potřeba odporove?
Jen jedno slovo - Katastrofa !
Ledkove zarovky, (a ted beru ze funguji a sviti jak maji) oproti klasickym maji jednu vyhodu. Okamzity nabeh. Coz v pripade treba brzdovych svetel ma vyznam v podobe zkraceni reakcnich casu nez lidi hamstnou na brzdy. Samozrejme ne v radu sekund, ale nekde jsem cetl, ze pri pokusech byl rozdil v reakcnich casech zjevny. Tady vidim snad jedinou vyhodu pouziti led zarovek v zadnich svetlech.Jocker píše:Já pořád nechápu co vás na těch ledkách tak fascinuje!!!! Rád se nechám poučit.
Dnes uz ma hadam kazde auto tretie brzdove svetlo LED pasik?
Do předních světel jedině LED. Svítivost jako u origo xenonů. V projektoru zatím nefunguje, tak jak má, ale v klasické parabole funguje bezvadně, homologace E9, cena vychází na 2000 Kč za sadu. Po 2 letech testování všech dostupných sad jsem ustálil už 3 měsíce u jednoho výrobce a max. spokojenost.
- jour
- Kontaktovat uživatele:
Prosim si link na homologovane E9 ziarovky, to by ma velmi zaujimalo kde sa daju zohnat.
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
- jour
- Kontaktovat uživatele:
Neviem ci astra stale nema klasicke ziarovky v brzdovom svetle ako standard.mironto píše:Dnes uz ma hadam kazde auto tretie brzdove svetlo LED pasik?
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
Hovorim tretie brzdove svetlo, teda stredny pasik.