1.4 - klepe a tlakuje do vody- už jsem zoufalý
-
Re: 1.4 - klepe a tlakuje do vody- už jsem zoufalý
Tak nedůvěra obecně si myslím u některých servisů není moc na místě... Já ačkoliv jsem z Liberce, tak po zkušenostech ostatních odsud z fóra jsem jel s výměnou dvojhmotoveho setrvacniku a spojkové sady k Dennymu skoro do Pardubic a můžu říct, že kdybych ho měl blíž, tak servisuju jen u něj..... Opravdu svoji práci rozumí jako málokdo... Totéž podle zkušeností odsud z fóra RomanK.... Bylo tu i téma autoservisy, tak zkus pohledat... První co bych udělal já, je že bych zajel ještě do jinýho servisu pro další názor.... Víc hlav víc ví a co člověk to názor...
Opel Astra Caravan 1.3 CdTi
- Reklama
Nevím proč řešíš vodní pumpu a takový nesmysle kolem.Jasně ti tlakuje do vody,takže hlava,těsnění,blok.Nikde jinde to nehledej.A pokud ti voda smrděla po benzínu,tak je to stopro.
On vždycky člověk doufá, že by to mohlo být něco levnýho a tak zkouší a zkouší dokola blbosti, než udělá tu dražší opravu.
Pustím se do toho příští týden.
Prošel jsem téma autoservisy a jediný doporučovaný okolo mě (Praha Západ) na Stodůlkách mi řekl po telefonu 15-20k, což je dle mě šílená raketa.
Umíte někdo doporučit někoho šikovnýho Praha Západ, kdo mě nepodvede, udělá to dle domluvy a udělá to dobře?
Díky
Pustím se do toho příští týden.
Prošel jsem téma autoservisy a jediný doporučovaný okolo mě (Praha Západ) na Stodůlkách mi řekl po telefonu 15-20k, což je dle mě šílená raketa.
Umíte někdo doporučit někoho šikovnýho Praha Západ, kdo mě nepodvede, udělá to dle domluvy a udělá to dobře?
Díky
Domluv se s Dennym, máš to sice trochu z ruky, ale zato budeš mít jistotu s kvalitně odvedenou prací.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
Napíšu mu
Jinak jsem si čuchnul k Fridexu- smrdí spalinama a expanzka mi přijde mastná, takže je to asi jasný. Snad není prasklý blok...
Dám vědět, jak to celé dopadne a cenu...
Děkuju za rady!
Jinak jsem si čuchnul k Fridexu- smrdí spalinama a expanzka mi přijde mastná, takže je to asi jasný. Snad není prasklý blok...
Dám vědět, jak to celé dopadne a cenu...
Děkuju za rady!
Díky všem za rady.
Zajeli jsme k Dennymu - už nepojedeme jinam.
1. auto házelo asi 7 chyb na diagnostice. Bývalý majitel vyndal pojistku k lambda sondám a EGR ventilu - vyřešeno.
2. ohnutá hlava - opraveno - máme najeto asi 3000 km a bez problémů
I s nějakými dalšími drobnostmi okolo asi 13000 Kč oprava
Díky moc všem a snad bude Astra dobře sloužit.
Admin může zamknout.
Zajeli jsme k Dennymu - už nepojedeme jinam.
1. auto házelo asi 7 chyb na diagnostice. Bývalý majitel vyndal pojistku k lambda sondám a EGR ventilu - vyřešeno.
2. ohnutá hlava - opraveno - máme najeto asi 3000 km a bez problémů
I s nějakými dalšími drobnostmi okolo asi 13000 Kč oprava
Díky moc všem a snad bude Astra dobře sloužit.
Admin může zamknout.