Opel Astra H Caravan 1.8 Cosmo (LPG)
Re: Opel Astra H Caravan 1.8 Cosmo (LPG)
Řekl bych že motorek vnitřní cirkulace vzduchu,ale ruku do ohně bych za to nedal
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
- Reklama
Domnívám se, že by to mohl dělat u automatické klimatizace senzor kvality vzduchu (zapnutí nebo vypnutí automatické recirkulace).kulisek91 píše:Řekl bych že motorek vnitřní cirkulace vzduchu,ale ruku do ohně bych za to nedal
Pokud je v menu nastaveno (zakřížkováno) "Auto recirc", tak se klapka automaticky přepíná dle kvality vzduchu (třeba otevření garáže).
Po vypnutí automatické recirkulace v menu, je možno spínat recirkulaci vzduchu manuálně.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
Chalani urcite je to klapka recirkulacie. Pri vypnutom aute sa to obcas snazi najst krajnu polohu a motorcek vrci. Ale kedze je zlamana oska, nema to ziaden odpor, takze nevie najst krajnu polohu. Robilo to aj mne. Je to tu na fore v jednej teme cele poopisane. Tiez som to riesil.
EX:Opel Astra 1.6 85kW 2009 (Z16XER)
EX: Opel Astra 1.6 77kW 2005 (Z16XEP), Irmscher packet
Čiže keď sa ten motorček púšťa pri vypnutom aute tak je ta oska určite zlomená?
Opel Astra H, r.v. 2008, 1.6 85kw (Z16XER)
Ano presne tak, tu je vsetko k tomu https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewt ... =45&t=1365
EX:Opel Astra 1.6 85kW 2009 (Z16XER)
Zdravím Astráci
tak zase po nějaké době update Astra má aktuálně 255 000 km, skrz další firemní i30 už s jí moc nejezdím, ale o to více se na jízdu s ní těším. Je to prostě kus dobrého auta! Bixenony, motor, podvozek
- Od posledně se mi akorát pokazil termostat, vyřešeno za pár stovek. Kdyby měla Astra budík teploty, tak bych problém zaznamenal dříve :-/
V létě jsem s ní udělal trip po Rumunsku, cca 3730 km (7 dní). Dám sem i pár foto, možná to někoho inspiruje
- Odnesl jsem si z Rumunska tyto pocity: super země, skvělí lidi, vše levnější než u nás, překrásná příroda, originální domy, ve vnitrozemí pozor na medvědy a psy, LPG všude, vyhnout se Bukurešti!
1. Jeden z hlavních cílů: Transfagarasan - silnice vedoucí přes nejvyšší část jižních Karpat. Dle pořadu Top Gear byla označena jako nejúžasnější silnice na světě a měli SAKRA pravdu!
2. Stanování a přespání přímo na Transfagarasanu, luxus! V noci perfektní výhled na hvězdy
3. Přehrada "Vidraru" poblíž Transfagarasanu
- super reklama Ceresit u betonové přehrady
4. Jedno z Rumunských skromných obydlí. Jinak bylo opravdu na co koukat, každá stavba tam byla originál
5. Prostě tam, kde Rumuni jezdili na strojích viz foto, tak my drandili Astrou Astra byla trochu mimo svoji komfortní zónu
6. Z vedlejší nám to tam napálil nějaký strýc, který valil šíleně rychle, ať mu nezmokne seno
- obecně v Rumunsku se jezdí na plný plyn, nebylo vyjímkou, že jsme jeli 90 v obci a předjížděly nás auta typu Dacie Logan snad rychlostí světla
- policie pokud někde stála, tak všichni z protisměru dostatečně brzy upozorňovali
7. V Rumunsku, když Vám voda strhne část mostu, tak tam navozíte pár tatrovek štěrku a "a je to!"
- Napravo je "most" pro pěší
8. Bucegi Mountains
Další z cílů bylo: Vama Veche, Mamaia, Mud Volcanoes, Focul viu
tak zase po nějaké době update Astra má aktuálně 255 000 km, skrz další firemní i30 už s jí moc nejezdím, ale o to více se na jízdu s ní těším. Je to prostě kus dobrého auta! Bixenony, motor, podvozek
- Od posledně se mi akorát pokazil termostat, vyřešeno za pár stovek. Kdyby měla Astra budík teploty, tak bych problém zaznamenal dříve :-/
V létě jsem s ní udělal trip po Rumunsku, cca 3730 km (7 dní). Dám sem i pár foto, možná to někoho inspiruje
- Odnesl jsem si z Rumunska tyto pocity: super země, skvělí lidi, vše levnější než u nás, překrásná příroda, originální domy, ve vnitrozemí pozor na medvědy a psy, LPG všude, vyhnout se Bukurešti!
1. Jeden z hlavních cílů: Transfagarasan - silnice vedoucí přes nejvyšší část jižních Karpat. Dle pořadu Top Gear byla označena jako nejúžasnější silnice na světě a měli SAKRA pravdu!
2. Stanování a přespání přímo na Transfagarasanu, luxus! V noci perfektní výhled na hvězdy
3. Přehrada "Vidraru" poblíž Transfagarasanu
- super reklama Ceresit u betonové přehrady
4. Jedno z Rumunských skromných obydlí. Jinak bylo opravdu na co koukat, každá stavba tam byla originál
5. Prostě tam, kde Rumuni jezdili na strojích viz foto, tak my drandili Astrou Astra byla trochu mimo svoji komfortní zónu
6. Z vedlejší nám to tam napálil nějaký strýc, který valil šíleně rychle, ať mu nezmokne seno
- obecně v Rumunsku se jezdí na plný plyn, nebylo vyjímkou, že jsme jeli 90 v obci a předjížděly nás auta typu Dacie Logan snad rychlostí světla
- policie pokud někde stála, tak všichni z protisměru dostatečně brzy upozorňovali
7. V Rumunsku, když Vám voda strhne část mostu, tak tam navozíte pár tatrovek štěrku a "a je to!"
- Napravo je "most" pro pěší
8. Bucegi Mountains
Další z cílů bylo: Vama Veche, Mamaia, Mud Volcanoes, Focul viu
Opel Astra H CARAVAN 1.8 92kW COSMO s LPG
Super vylet, krasne fotky. Odsoferoval si to cele sam, alebo ste sa striedali viaceri?
Cestou tam přes Maďarsko řídila kamarádka, když pak ale viděla tu "silniční džungli" v Rumunsku, tak už jsem zbytek jel jen já nejdelší úsek byl cestou zpět cca 1200 km, kdy jsme pak ve 3h ráno dojeli na Senec, dali vínečko, šlofíčka, ráno koupání a po obědě dojeli zbytek domů
Opel Astra H CARAVAN 1.8 92kW COSMO s LPG