Displeje Astra-H Zafira-B přehled, indexy, programování
Re: Displeje Astra-H Zafira-B přehled, indexy, programování
takto, chcem si dat doviest astru a chcem minimalne cd 30 mp3 a bol by som rad keby to malo GID (lepsie to vyzera ako BID), tak zistujem ake kombinacie existovali, lebo klima mi staci aj mechanicka
- Reklama
- vojtavojta
Displeje GID se davali asi od CDC 40 Opera a vyse,do CD 30 jenom TID-y a BID-y.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Vojto GID se dával také u CD30 a CD30MP3, pokud byla instalovaná elektronická klimatizacevojtavojta píše:Displeje GID se davali asi od CDC 40 Opera a vyse,do CD 30 jenom TID-y a BID-y.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
- destroyer_svk
Uplne bez problemov,ako pise Stan. ... aj ja mam taku variantu od vyroby.gladipl píše:takze kombinacia cd 30mp3 a GID asi nebude existovat.
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
Ale asi to tak bolo len v kombinacii cd 30 mp3 + GID + automaticka klima. Pri manualnej klime a cd 30 mp3 bol asi vyhradne BID
Zdravím všechny Oplisty. Mám prosbu, sháním nekoho, kdo má Opel Tis, a byl by ochotný mi poslat, /třeba přes SZ/ elektrické schéma konektoru, který je připojený do displeje. Měním TID za Gid a chtěl bych aktivovat PC. Nevím na jaké index kody programovat. Jedná se o Opel Corsa C, motor Z10XEP, r.v 2005. Našlo by se toto v Tisu?/ Na německém Opel foru jsem našel, že se dá doprogramovat, někde u nějaké morotizace chybí kabely, které se musí doplnit, bohužel tam nebylo schema pro můj motor. Díky předem za ochotu.
Re: Displeje Astra-H , TID za BID
Pánové šlo by to vyměnit displej TID (ten malinkatej) za BID nebo za jinej. Jde mi o to ze ten malej displej nema informace o pálivé ani o spotřebě. Co to vše obnáší? Stačí výměna kus za kus případně preprogramovat a nebo bude třeba zasahovat do kabeláže kvůli ti spotřebě paliva a nebo třetí varianta nedělat nic
Původní TID displej musíš nejdříve odpárovat a potom nový displej znovu spárovat (naprogramovat). Pozor při koupi, aby byl displej odpárován jinak Ti nepůjde spárovat. Rámečky displejů TID a GID jsou stejné, displeje BID a CID mají jiné rámečky a musí se koupit i rámeček.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
Chlapi môžem sa spýtať ? Na obrázku je BID alebo GID Displej ? rozmýšlam že by som to zobral aj s rádiom. Diky
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTi 74kw Z19DTL r.v 2006... CD70Navi, CID, MKJ
Opel Vectra B 1.8 85kw X18XE r.v 1997 -EX
OP-Com -Diagnostika,Aktivácia BC
Opel Vectra B 1.8 85kw X18XE r.v 1997 -EX
OP-Com -Diagnostika,Aktivácia BC