Pueblova Zafira "Žofka" 1.8 103kW
Re: Pueblova Zafira "Žofka" 1.8 103kW
Dneska jsem pořídil nové patky na moje příčníky. Na Astře jsem měl jiné podélníky a chtěl jsem si nechat původní Aero tyče, tak jsem sháněl jiné patky. A povedlo se. Touto cestou jsem šel proto, že origo příčníky od Opla jsou drahý a navíc tyče nepokračují skrz patku, takže jsou krátký je problém tam nacpat 4 držáky kol. Navíc jsou hrozně vysoko.
Nový kit patek a gum pro podélníky s dírama je u Thule k dostání pod čísly 4903 patky a 4919 gumy. Za 5 minut jsem to měl přehozený a funguje, sedí parádně.
Nový kit patek a gum pro podélníky s dírama je u Thule k dostání pod čísly 4903 patky a 4919 gumy. Za 5 minut jsem to měl přehozený a funguje, sedí parádně.
Naposledy upravil(a) pueblo dne 19 bře 2014, 08:18, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
Tak došlo i na MVK
Do mikropočítače s videem nejdu, stačí mi parkovací kamera, ale je to pecka. Pepíkovi patří můj opakovaný obdiv
Něco málo tady i s výhledem na pytel cementu
: https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... 90#p115870
![Mr Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Do mikropočítače s videem nejdu, stačí mi parkovací kamera, ale je to pecka. Pepíkovi patří můj opakovaný obdiv
![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Něco málo tady i s výhledem na pytel cementu
![Otázka :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Přátelé, kamarádi, kolegové......
život je změna a jedna nastala i u mě. Prodal jsem Žofku. Sloužila mi naprosto spolehlivě a bez problémů a moje loučení s ní nebylo vůbec jednoduchý. Vždycky jsem měl Opla, od géčkovýho sedana, přes háčkový kombi nakonec k Zafiře. Podle mě je Zafira jedno u nejpovedenějších rodinných aut té doby a ani dneska, skoro 10 let stará, nikterak neztrácí i na současnou konkurenci
Důvodem prodeje je to, že v práci dostanu služební vochcávku na CNG. Auto budu mít i k soukromým účelům a kilometr tam vychází na 0,90 - 1Kč/km, byl by tedy luxus držet doma Zafiru na pár dnů v měsíci, kdy jsem já pryč.
Pro ženušku a na tahání vozejku jsem pořídil malý nenáročný prdítko do města. Bohužel se mi už nepodařilo sehnat céčkovou Corsu, aby měla el. přední oka a dálkovej centrál, 5 dveří a slušnej stav
. Je jich jak šafránu, evidentně se jich lidi nezbavují
Takže máme (spíš tedy má) Getze, kterej byl za rozumný peníze a docela slušnej stav.
Loučení se Zafirou není úplně definitivní, protože jsem ji prodal kolegovi v práci
. Naštěstí je to taky přesvědčenej oplista, opouští Vectru 20 let starou. Jde tedy do správných rukou, z toho mám obrovskou radost
Ostatně fórum.....kolikrát jsem ráno v práci otevřel první stránky fóra, než služební poštu. Je tu snaha pomoct, spousta prima lidí, nadšenců, neskoupých na informaci a ochotných poradit a to se jen tak na ostatních fórech nevidí
S několika z vás se znám i osobně a jsem za to rád. Věřím, že se ještě uvidíme.
Pavel
život je změna a jedna nastala i u mě. Prodal jsem Žofku. Sloužila mi naprosto spolehlivě a bez problémů a moje loučení s ní nebylo vůbec jednoduchý. Vždycky jsem měl Opla, od géčkovýho sedana, přes háčkový kombi nakonec k Zafiře. Podle mě je Zafira jedno u nejpovedenějších rodinných aut té doby a ani dneska, skoro 10 let stará, nikterak neztrácí i na současnou konkurenci
Důvodem prodeje je to, že v práci dostanu služební vochcávku na CNG. Auto budu mít i k soukromým účelům a kilometr tam vychází na 0,90 - 1Kč/km, byl by tedy luxus držet doma Zafiru na pár dnů v měsíci, kdy jsem já pryč.
Pro ženušku a na tahání vozejku jsem pořídil malý nenáročný prdítko do města. Bohužel se mi už nepodařilo sehnat céčkovou Corsu, aby měla el. přední oka a dálkovej centrál, 5 dveří a slušnej stav
![Smutný :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Loučení se Zafirou není úplně definitivní, protože jsem ji prodal kolegovi v práci
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Ostatně fórum.....kolikrát jsem ráno v práci otevřel první stránky fóra, než služební poštu. Je tu snaha pomoct, spousta prima lidí, nadšenců, neskoupých na informaci a ochotných poradit a to se jen tak na ostatních fórech nevidí
Pavel
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pueblova Zafira "Žofka" 1.8 103kW
Rozvod z rozumu.... ![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Tak snad se ještě někdy potkáme chlape, s nějakým jiným vozem od Opla třeba![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Tak snad se ještě někdy potkáme chlape, s nějakým jiným vozem od Opla třeba
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."![Obrázek](http://hidentity.org/hid/CZ866441.gif)
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
![Obrázek](http://hidentity.org/hid/CZ866441.gif)
Škoda mluvit
No ale souhlas, stejně jako nejlepší mobil je služební tak u auta to platí dvojnásob.
![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
No ale souhlas, stejně jako nejlepší mobil je služební tak u auta to platí dvojnásob.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- vojtavojta
-
- Kontaktovat uživatele:
28. ledna 2010 jsem Žofku naučil česky, byla to první jezdící Zafira-B s češtinou na světě. Tak ať dělá radost i dalšímu majiteli. ![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
...služební vochcávku na CNG... a kilometr tam vychází na 0,90 - 1Kč/km – tak to je skutečně dobrá volba
Zdraví PepaS
...služební vochcávku na CNG... a kilometr tam vychází na 0,90 - 1Kč/km – tak to je skutečně dobrá volba
Zdraví PepaS
to PepaS: Týýý brďo, to jsem ani nevědělPepaS píše:28. ledna 2010 jsem Žofku naučil česky, byla to první jezdící Zafira-B s češtinou na světě....
PepaSe nám, tedy vám všem, můžou majitelé ostatních značek jen a jen závidět. Brouzdám teď na jiném fóru, taky v Miloshově režii
![Šokovaný :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
jojo, už to tu padlo dvakrát.....z rozumu. Ale ostatní moje JÁ to cítí jinak. Stejně se k Oplu jednou vrátím, vím to. Na Frydexova slova dojde
Pavle je to sice rozvod z rozumu
ale stejně myslím, že se vrátíš zpět ke značce
. Stará láska přece nerezaví
. Ale jak píšeš, zlatá čeština od PepaSe s chytrou hlavou, zlatýma ručičkama a kamarádským přístupem
. Není nad komunikací v rodném jazyku
.
![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
Jj octavia forum je kapitola sama o sobě. Plno keců o milovaných vymazlených oktávinkách. Na dotaz jak se rozdelavají dveřé abych vyměnil repro je odpověd s odkazem na klubový servis atd.
Samozřejmě si nezapomenu rýpnout do simply clever rešení.... Po 100tis olopaná "kůže" na volantu a řadičce, atd... A hned je člověk za nepřítele.
Samozřejmě si nezapomenu rýpnout do simply clever rešení.... Po 100tis olopaná "kůže" na volantu a řadičce, atd... A hned je člověk za nepřítele.