Astra h kombi 1,7 81kw : dodelaval jsem odhlucneni auta mel sem rozebrane tapaciry. Vsecko dam zpet rozjedu se ze skusim jak to pekne seveli a zjistim ze mi : stale sviti spinac vyhrivani zadniho okna, nejde tempomat a pri otoceni klickem uz do prvni polohy sviti svetla. Vytahnul jsem postupne vsechny pojistky a svetla nezhasly!!! ??? To byla prvni vec kterou sem se snazil odstranit a mozna sem nekde prehodil pojistku. Po odpojeni baterie svetla ok uz fu guji jak maji.
Zkusil sem merit napeti na vyhrivani toho zadniho a nic 0V. Kontrola jestli jsem neodpojil konektor nejakeho spinace na pedalech, taky bez zavad. Pojistky v poradku teda nevypalene. Batrie odpojena na celou noc.
Nevim ktere relatko to ovlada a jestli jsem neprehodil pojistku nekde. Popripade kde sem mohl udelat chybu. Predtim vsecko fungovalo. S tema pojistkama by mi pomohlo kdyby mi nekdo odfotil jak to ma byt. Vybavu mam tempomat a klimu ovladani na volante. Jinak nic specialniho. Diky za rady. Popripade jestli je nedko v Bratislave tak se stavim. Jo pise mi ecn chyby : 70408,162562,210870,068302,048206, taky mi pomuzete kdyz mi neposlete link na anglicky seznam kodu. Ten sem videl ale nepohlo mi to. Potrebuju to cesky nebo slovensky.