Astra K
Re: Astra K
já v tý linii bočních klik vidím hjondé
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Reklama
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
souhlas s vojtou bocni linie u klik je to uplne hyundai..me osobne se moc nelibi to zakonceni posledniho okynka a s tou chromovou listou..u sedana je to taky takove zvlastni no uvidi se na zivo jak to bude pusobit..nemuzu si ale pomoct predchozi modely mi prisly o dost hezci!!!
Opel Astra OPC
géčko krásný (originální, praktický) a od tý doby to jde z kopce
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
gecko urcite dobry,hacko myslim ze se taky povedlo hlavne verze gtc byla dost pohledna..jecko uz takove nic moc ikdyz combi se mi dost libi gtc je takove nic moc a opc ujde,ale i tak si myslim ze h opc pusobi vice sportovneji oproti j opc
Opel Astra OPC
Géčko bylo moc povedený, ale co se týká originality a "netuctovosti oblých tvarů "je u mě vítězem háčko. Další verze už se jen vezou na vlně globalizace
Presne tak.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Souhlasím také s Pueblem o globalizaci. Při testu automobilů v SM (svět motorů)č.17/2015, redaktoři sami přiznali, že si na první pohled spletli z boku Astra J a Kia Ceéd, obě auta byla červená a z boku i na foto téměř k nerozeznání.
Citace radaktorů: Kia Ceéd z některých úhlů silně připomíná právě hatchback od Opelu - vzlášť ve společném červeném odstínu jsme si kolikrát říkali, na který z hatchbacků zrovna upíráme zrak. Hlavně při pohledu na zadní partie.
Citace radaktorů: Kia Ceéd z některých úhlů silně připomíná právě hatchback od Opelu - vzlášť ve společném červeném odstínu jsme si kolikrát říkali, na který z hatchbacků zrovna upíráme zrak. Hlavně při pohledu na zadní partie.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
-
- Kontaktovat uživatele:
V dnešním světě absolutního sdílení všeho a všech musí být pro vývojáře velmi těžké (ne-li nemožné), udržet si originalitu a nesáhnout po cizích nápadech, i když třeba jen podvědomě. Podívejte se na případ loga olympijských her Tokyo 2020.
Japonský návrhář loga Kenjiro Sano se brání, že návrh belgického návrháře Olivier Debie (levé logo - navržené pro belgické divadlo v Liege) nikdy neviděl a v žádném případě se jím tedy neinspiroval. Zapeklitá situace – čestní Japonci by stíny pochybností neunesli, takže nakonec bude olympijské logo jiné... a Sano aby spáchal harakiri.
Japonský návrhář loga Kenjiro Sano se brání, že návrh belgického návrháře Olivier Debie (levé logo - navržené pro belgické divadlo v Liege) nikdy neviděl a v žádném případě se jím tedy neinspiroval. Zapeklitá situace – čestní Japonci by stíny pochybností neunesli, takže nakonec bude olympijské logo jiné... a Sano aby spáchal harakiri.
Clovek by si myslel, ze pri dnesnych technologiach a postupoch uz bude kazde auto len lepsie, ked som ale videl par ovladacov okien z ceckovych Zafir r.v.2012 s najazdenymi ~100-130tis kilometrov, to uz asi fakt vyjde lespie kupit si Kiu alebo Hyundai.