Cukání po výměně EGR
Re: Cukání po výměně EGR
Máš len dve možnosti: Kúpiť nový alebo zaslepiť.
Astra H caravan,
r.v. 2006
Z19DTL (1,9CDTi, 74kW)
r.v. 2006
Z19DTL (1,9CDTi, 74kW)
- Reklama
Ahoj všem....koukám, že nejsem sám...
Po vyčištění mechanické části EGRka pěkně cukám kolem 2 tis/ot. (el. část v pohodě, saze tam neprocházejí a bez problému se hýbe).
Už minulý rok jsem to měl, když jsem vyčistil, pak se to udobřilo a jezdil jsem bez problému celý rok do doby, kdy jsem zas cítil jak auto v nízkých otáčkách jede hůř.
Těsnění na EGRku už něco pamatuje, tak se chci zeptat, když je nyní aktuální téma, zda by mu tu nějaký chytrý človíček neřekl objed. kód těsnění EGRka... Zajedu jej koupit do OPLA.
Každopádně od doby co jsem si koupil Astru, tak ona mi neslouží, já sloužím ji. Nevím jestli by Claudia Schiffer byla zrovna spokojená s Háčkovou Astrou v naftě
Po vyčištění mechanické části EGRka pěkně cukám kolem 2 tis/ot. (el. část v pohodě, saze tam neprocházejí a bez problému se hýbe).
Už minulý rok jsem to měl, když jsem vyčistil, pak se to udobřilo a jezdil jsem bez problému celý rok do doby, kdy jsem zas cítil jak auto v nízkých otáčkách jede hůř.
Těsnění na EGRku už něco pamatuje, tak se chci zeptat, když je nyní aktuální téma, zda by mu tu nějaký chytrý človíček neřekl objed. kód těsnění EGRka... Zajedu jej koupit do OPLA.
Každopádně od doby co jsem si koupil Astru, tak ona mi neslouží, já sloužím ji. Nevím jestli by Claudia Schiffer byla zrovna spokojená s Háčkovou Astrou v naftě
Astra H Caravan, 1,9 CDTi 110KW, r.v. 2006
Myslis, ze to tesnenie tomu daco pomoze?
Mne to obcas cukne, ale moc casto sa to nestava tak mi to moc neprekaza. Moje tesnenia vyzeraju ako nove. Ked som mal EGR vonku a nalial som donho vodu, tak vyzeral ze celkom tesni
Mne to obcas cukne, ale moc casto sa to nestava tak mi to moc neprekaza. Moje tesnenia vyzeraju ako nove. Ked som mal EGR vonku a nalial som donho vodu, tak vyzeral ze celkom tesni
BMW F21 B47 170kW Valencia Orange 2016
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
Já mam benzin a taky cukani.2000ot a niz.skusil bych zaslepit a nechat malou dírku v zaslepce takhle to prý chybu nehlásí aspoň tak tvrdí Polák co na Allegru.pl ty zaslepky prodává prej to má vyzkouseny......cekam až se tu objeví někdo kdo egr u tohoto motoru demontoval....je dost nízko a je u to chlazeni tak pisnete prosím jak postupovat.....pak do toho půjdu a vyzkousim
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
Tiez sa chystam na Z16XEP pozriet na EGR. Tiez mi auto mierne pocukava hlavne do 2000ot a celkovo sa mi zda mierne nizsi vykon. Nikde som zatial nenasiel foto/video navod ako to cele vybrat. Ale myslim ze by to nemal byt problem. Dve skrutky su zhora - vidiet ich, a dve by mali byt dole, az pod trubkou chladenia, mali by byt pristupne bez demontovania trubky. Ale zatial mi to nikto nepotvrdil.
EX:Opel Astra 1.6 85kW 2009 (Z16XER)
EX: Opel Astra 1.6 77kW 2005 (Z16XEP), Irmscher packet
EX: Opel Astra 1.6 77kW 2005 (Z16XEP), Irmscher packet
Vyzivam kdo už to demontoval na 1.6ce ať se snama podeli ...predem diky za všechny benzinaky
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
Tak jsem koupil nový EGR zase od Pierburgu namontoval a ejhle ono to cuká pořád.Když ale odpojím káblík od EGRu tak auto jede jak víno.Tak nevím jestli mám smůlu na vadné EGRy nebo je závada nekde jinde.
Opel Zafira B 1.9 CDTI 8v 88kw
Z19DT
org. bez DPF
Opel Vectra C 2.0 DTI 16v 74kw
Y20DTH
Z19DT
org. bez DPF
Opel Vectra C 2.0 DTI 16v 74kw
Y20DTH
Ahoj, až něco zjistíš, tak dej prosím vědět....taky cukám po vyčištění EGR...
SW v riadiacej jednotke motora (ECM) máte najnovší???
Zafira B r.v. 2007 Z19DTH - 180PS
Vectra C r.v. 2002 Y22DTR ex.
Opel Signum Z19DTH , 6At r.v. 2007-Ex
Zafira r.v. 2006 110kW-Ex
Diagnostika + programovanie vozidiel Opel - GM MDI
Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect
Vectra C r.v. 2002 Y22DTR ex.
Opel Signum Z19DTH , 6At r.v. 2007-Ex
Zafira r.v. 2006 110kW-Ex
Diagnostika + programovanie vozidiel Opel - GM MDI
Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect
Ahoj, já určitě ne, jak bych k tomu přišel...