Ne neQ-čko píše:efekt a ucel
![Mr Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Mr Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Ne neQ-čko píše:efekt a ucel
Frydex píše:Ne neQ-čko píše:efekt a ucel![]()
Pardon, som myslel, ze to mas ako jakubino. Pri vyssich rychlostiach to musi ale asi plieskat, ako plienka v okne, nie?Q-čko píše:Mironto a ty kde vidis ze to je pripevnene o naraznik????Je to na vyztuhe treba lespie pozerat, prva foto......
jasne ze ale jato nepocujem, pac mam kurva hlasno hudbumironto píše:Pardon, som myslel, ze to mas ako jakubino. Pri vyssich rychlostiach to musi ale asi plieskat, ako plienka v okne, nie?Q-čko píše:Mironto a ty kde vidis ze to je pripevnene o naraznik????Je to na vyztuhe treba lespie pozerat, prva foto......
Plienka v okne bola standard vybava skoda 120 a dieta v aute. Tak ale pocitam, ze dnes by si uz aj na to zohnal slnecne clony.Q-čko píše:Som nevedel ze si davas plienku do okna naco to je dobre,stej farby odhanas muchy, ci?
Aj ja som jazdil, ale uz je vymenene. Najvacsie stastie bolo, ze sme dorazili z vyletu v Rakusku, zaparkovali a ..... na druhy den uz len smer servis.Q-čko píše:...jazdim na zlom spojkovom lozisku uz 3 roky ... stale nie a nie na odtah
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |