Twin Top 2.0 turbo
Re: Twin Top 2.0 turbo
hej (dalsi) cerna ovce, nechej si to smazat, zaloz dle nepsanych pravidel nove tema s inzeratem dle vsech reguli, vloz fotku + zakl. info a odkazy na bazary, bude vse v pohode a schudne pro "vsechny" ) snad
docela po dlouhe dobe zpestreni, az se nestacim divit
docela po dlouhe dobe zpestreni, az se nestacim divit
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
- Reklama
Ale, zas už... Tak jinak, až budou pravidla psaná budu je podle toho co v nich bude dodržovat. Do té doby, ti z vás co se nezajímá auto dejte pokoj (muidrlanti, chytrolíni...) . Založte si téma boulder je tatar a vesele pokračujte (třeba se časem dostanem až do již zmiňované hospody). Nebo mě ke změně donutí někdo z adminu (což se asi brzo stane) a pak holt bude asi inzerát jinej. Nebo taky nebude....
Tema jsem cele presunul do jine sekce, protoze to neni inzerat, ale nejen podle me spise vtip.
Vtip to není. Zas je super, že třikrát napíšu informace dám zájemci a ne zbytečnejm zvědavcům (mudrlandi, chytrolíni, tlápoti). A místo v inzerci, je vlákno pokec. Je dobry, že tady vládne rozumná domluva.
Ber to tak, ze uz teraz sa o to auto zaujima tolko ludi, aj ked ho urcite nekupia. Keby si tu dal dve fotky, cenu a odkaz na inzerciu, na druhy den by sa uz na to nikto ani nepozrel a pripadny zaujemca, ktory mozno pride o tyzden, by to vlakno ani nenasiel. Kazda reklama je dobra, no nie? Hlavne nech sa o aute hovori.
- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
dobrej for takže jelikož jsem se ozval,že postrádám info a fotky tak jsem mudrlant a kecalek? aha.Nějaké takové autíčko průběžne schánim,ale ted ti řeknu rovnou,že ne od tebe ty chytrolíne,co jen poučuje ostatní.práve jsi přišel o člověka,co by se jinak minimálně zastavil podívat.
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
Možná by to chtělo ještě jiné téma... kompost. A když bude chtít boulder zaujmout něčím jiným, než osočováním lidí, které nikdy neviděl, tak si podá normální inzerát, na základě čeho se dá stavět, a jedeme dál.
Prodám byt v Ďáblicích, po částečné rekonstrukci, s pokoji, kdyžtak mi zavolejte
Prodám byt v Ďáblicích, po částečné rekonstrukci, s pokoji, kdyžtak mi zavolejte
Astra H Z19DT caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Cena bytu , sousedi, fotky? je vidět že je to vlákno o pokecu
Astra H 2006 Z19DT chip 106kw-340nm, bez DPF
S pomocí tohoto fóra dodělán tempomat,PP,ovladače na volantu atd..
OP-COM
S pomocí tohoto fóra dodělán tempomat,PP,ovladače na volantu atd..
OP-COM
Pokud jste si moje průpovídky vzali osobně, jen to potvrzuje, že jsem se u dotyčných nespletl. A jestli se nestane nic horšího než, že mně auto zůstane, taky houby zle. Víc mě bude štvát deštivé léto...Mimochodem nehledám kamarády, ale prodávám auto. Pokorně slušně atd. se budu chovat k lidem jako je RomanK druhej Roman Alzafir atd. kde uznám, že je načase držet hubu a krok ostatní mudrlanti, můžete pokračovat v nesmyslech.