olej
Re: olej
Já mám dobré zkušenosti, dokonce se mi s ním snížila ani spotřeba a perfektně čístí a maže motor olej Mobil 1 formula 5W30, litr stojí cca 380kč...
Dokonce co vým, tak Mobil 1 dávají i někteří Opel servisy. Takže ten bych ti doporučil. A pokud by jsi chtěl Castrol tak můžeš dát jak longlife-teď už s novým názvem EDGE 0W30, tak i Castrol Magnatec 5W30, který je dobrý tím, že jeho magnetické částice ulpí na kovových dílech motoru a potom při studeném startu se tak motor neopotřebovává cenově je to zhruba vše stejné..
Dokonce co vým, tak Mobil 1 dávají i někteří Opel servisy. Takže ten bych ti doporučil. A pokud by jsi chtěl Castrol tak můžeš dát jak longlife-teď už s novým názvem EDGE 0W30, tak i Castrol Magnatec 5W30, který je dobrý tím, že jeho magnetické částice ulpí na kovových dílech motoru a potom při studeném startu se tak motor neopotřebovává cenově je to zhruba vše stejné..
- Reklama
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Extra panenskýKesi píše:Iba olivovýPepino_GH píše:Oton - Fritol? Nebo něco lepšího?
Vyjetej zfritáku!V prácí to sleju do kanystru a naliju to tam!
Pak voním po řízkách!
Jeden magor na něj u nás jezdí!Leje tam místo nafty olej z fritáku!
Jej, tos mi něco připomněl, ale vůbec to sem nepatří, ale snad se nebudete zlobit. Dneska jsem v rádiu slyšela, že prej vědci přišli na to, jak vypěstovat vepřovej řízek! Prej z jednoho živýho prasete odeberou geny nebo co a budou se pěstovat tisícovky řízků...kam jsme se to dostali!Oton píše: Pak voním po řízkách!
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Ja som tam mal Valvoline ale neviem co presne....Teraz som bol na servisnej (najazdenych mam 47 000km) a znamy v servise mi odporucil SHEL Helix Plus Diesel 5W-30...
Tak som sa nechal prehovorit a vôbec nebanujem ....motor ide tichsie, neklepe ani nevybruje tak ako predtym...Sice cena bola okolo 10 eur za liter ale stoji to za to....
Tak som sa nechal prehovorit a vôbec nebanujem ....motor ide tichsie, neklepe ani nevybruje tak ako predtym...Sice cena bola okolo 10 eur za liter ale stoji to za to....