Pokec o čemkoliv a OT
Re: OTéčkujem tady :)
Keď už OT,tak je tu z vás niekto nadšenec motoristického športu?Hlavne Rally?
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
- Reklama
Adriano
Jj, ale věnuju se mu jen v rámci her. Přítel si teď pořídil XBOX, tak jezdíme jak divý .
Jj, ale věnuju se mu jen v rámci her. Přítel si teď pořídil XBOX, tak jezdíme jak divý .
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Tak to teda držím palce nech sa Vám darí ...ja tiež v práci momentálne drtím NFS Shift....a veľký bilboard na okruhu v Nurburgringu OPEL - OPC ma veľmi teší
To radšej nepoviem
Adriano
No, moc se nedaří, zatim. Doby, kdy jsem tohle hrála jsou už dávno, tak se to učim znova a přítel mě dost drtí . A ještě s tim joystickem je to taky jiný než na PC.
A jaký máš v NFS auto?
No, moc se nedaří, zatim. Doby, kdy jsem tohle hrála jsou už dávno, tak se to učim znova a přítel mě dost drtí . A ještě s tim joystickem je to taky jiný než na PC.
A jaký máš v NFS auto?
Joystick ja neznasam.....bohuzel na NFS by najlepšie sedel volant,ale ten keby som si rozložil v práci by bolo asi už trošku moc
Momentálne BMW 135i....už po menších úpravach...ale netrpezlivo čakám na EVO X
Momentálne BMW 135i....už po menších úpravach...ale netrpezlivo čakám na EVO X
Taky se s tim joystickem moc nemusíme, ale pomalu si zvykám - on i vibruje, když vyjedeš mimo trať a podobně. Bohužel, na ten xbox volant nejde (a pokud by třeba šel, musel by sis určitě koupit nějakej spešl jako na třeba nintendo wii).
Já jezdim spíš ty jednotlivý závody a nejradši s Grande Puntem. Ale přítel teď donesl nějakou novou hru, nějaký auta (jméno sem zapomněla, ale já to neznala), kde můžeš mít jakýkoliv auto, tak se chystám si tam vyhledat Astru .
Btw, neni tady čistě náhodou někdo odborník na lineární programování? (metody matematickýho modelování, operační výzkum a podobný názvy to má), plácám tady něco do školy, ale hodil by se někdo, kdo je v tom trochu kovanější než já ...
Já jezdim spíš ty jednotlivý závody a nejradši s Grande Puntem. Ale přítel teď donesl nějakou novou hru, nějaký auta (jméno sem zapomněla, ale já to neznala), kde můžeš mít jakýkoliv auto, tak se chystám si tam vyhledat Astru .
Btw, neni tady čistě náhodou někdo odborník na lineární programování? (metody matematickýho modelování, operační výzkum a podobný názvy to má), plácám tady něco do školy, ale hodil by se někdo, kdo je v tom trochu kovanější než já ...
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nové policejní radary!zkousky probíhají v Olomouci